Ν.Κάκκος:Πρέπει να βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας-Γιατί όχι και στην Γ’Εθνική. Βίντεο

-Έχουμε τις καλύτερες εγκαταστάσεις αλλά δεν μπορούμε να τις χαρούμε.

-Πρέπει να βάλουμε όλοι νερό στο κρασί μας

Στην κάμερα του Nafpaktia news.gr μίλησε ο πρόεδρος του Ατρόμητου Αντιρρίου Νίκος Κάκκος . Ενωτικός αλλά και  καυστικός απέναντι στον αντιδήμαρχο κ. Κοτσανά που θέτει περιορισμούς στην χρήση του γηπέδου Αντιρρίου. Ο Νίκος Κάκκος παραδέχθηκε ότι το γήπεδο Αντιρρίου με τις παρεμβάσεις του αντιδημάρχου και του Δήμου Ναυπακτίας είναι το καλύτερο γήπεδο στο νομό αλλά η κόντρα που υπάρχει λόγω της Γέφυρας που είναι ο χορηγός της ομάδας δεν μας αφήνει να το χαρούμε.

Πρέπει να βάλουμε όλοι λίγο νερό στο κρασί μας , έχει και η ομάδα μας κάποιους οξύθυμους και πάντα προσπαθώ να παίζω το ρόλο του «πυροσβέστη»

Γ’ Εθνική:

Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ονειρευόμαστε… Αν μας βοηθήσει και ο χορηγός μας γιατί να μην είμαστε και εμείς στην Γ’ Εθνική.

ΕΠΣΝΑ: Η αύξηση στις διαιτησίες είναι δυσβάσταχτη για τις ομάδες.

Ακαδημίες: Στις Ακαδημίες μας κάνουμε καλή δουλεία έχουμε έμπειρους ανθρώπους κοντά στα παιδιά μας και πάρα πολύ φθηνά σε σχέση με τις άλλες Ακαδημίες. Σε αυτό το σημείο ο κ. Κάκκος τόνισε ένας λόγος που είναι οικονομικά είναι και το ότι δεν υπάρχει κάποιο κόστος για τις εγκαταστάσεις προς τον Δήμο.( Σε άλλους Δήμους υπάρχουν έστω και κάποιες μικρές χρεώσεις.

Δείτε το βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...