Ξέσπασε στην Μάλαγα η Ρεάλ!

Ξέσπασε στην Μάλαγα η Ρεάλ!

Η Ρεάλ έψαχνε ένα… θύμα για να ξεσπάσει πάνω του και το βρήκε στη συμπατριώτισσά της, Μάλαγα. Την οποία δεν λυπήθηκε καθόλου, σφυροκόπησε από τα πρώτα λεπτά και τελικά νίκησε εύκολα με 89-57, διακόπτοντας το σερί των τριών ηττών, που έτρεξε τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Η Μάλαγα προσπάθησε να κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ, αλλά άντεξε μόλις 8 λεπτά. Στο πεντάλεπτο 8′-13′ η Ρεάλ με καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση έτρεξε ένα σερι 12-0, ξέφυγε με 26-12 και από εκεί και πέρα ο αγώνας μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία. Η Ρεάλ σούταρε με καλά ποσοστά, ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν μετά απο αρκετό καιρό “ζεστός” στο πρώτο μέρος και ηγείτο της επίθεσης και από την άλλη πλευρά η Μάλαγα, που έπαιζε χωρίς τον τραυματία Νέντοβιτς, έβλεπε το αντίπαλο καλάθι σαν… δαχτυλήθρα. Με κακές επιλογές και κακά ποσοστά, σκόραρε μόλις 27 πόντους στο πρώτο μέρος και ήταν τυχερή που η διαφορά δεν είχε μεγαλώσει κι άλλο.

Μεγάλωσε όμως στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ρεάλ συνέχιζε να παίζει καλή άμυνα, που προκάλεσε… ασφυξία στη Μάλαγα, ενώ στην επίθεση έβαζε όλο και περισσότερους παίκτες στην εξίσωση. Τον Τζέισι Κάρολ, τον Έντι Ταβάρες, που είχε και πάλι θετική παρουσία στις δύο ρακέτες, αλλα πάνω απ’ όλα τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος σταρ κρατούσε ξανά την μπαγκέτα και γύρω του όλοι χόρευαν λίγη ώρα αφότου είχε πάρει από τα χέρια του Τζόρντι Μπερτομέου το βραβείο του MVP για τον μήνα Οκτώβριο.

Στο 30′ το σκορ ήταν 62-38 και από εκεί και πέρα όλοι περίμεναν το τέλος του αγώνα. Η Ρεάλ πάντως κυνήγησε τη διαφορά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, καθώς μετά τις τρεις σερί ήττες της είχε ανάγκη για άμεση αναστύλωση ηθικού.

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 40-27, 62-38, 89-57

Μάλαγα: Μακάλουμ 4, Σολοάντε 2, Ντίαθ 10 (2), Σαλίν 3 (1), Ντίεθ 6, Μιλοσάβλιεβιτς 10 (1), Σερμαντίνι 3, Βαζίνσκι 4, Μρουκς 7 (1), Όγκοστιν 1, Σουάρεθ 1, Μούσλι 6. 

Ρεάλ Μαδρίτης: Κοζέρ 5 (1), Φερνάντεθ 14 (3), Ράντονσιτς, Ντόνσιτς 13 (10 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Ματσιούλις 7 (1), Ρέγιες 7, Καμπάτσο 8 (2), Κάρολ 17 (5), Ταβάρες 8, Τόμπκινς 5 (1), Τέιλορ 5 (1).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/310054-Xespase-sten-Malaga-e-Real ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...