Ξεκίνημα με νίκη για το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου.

 ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Νίκη εκτός έδρας για το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, για την 3η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΒΔΕ, στο Αιτωλικό, το Σάββατο, όπου αντιμετώπισε την ομάδα ΑΓΟ Λιακατάς. Από την αρχή του αγώνα τα παιδιά του ΠΑΣ πήραν μεγάλη διαφορά στο σκορ με αποτέλεσμα ο χρόνος να μοιραστεί στα 12 παιδιά που είχε στην διάθεση του ο προπονητής της ομάδας Ζησιμόπουλος Θεόφιλος και να σκοράρουν όλα, παίζοντας σοβαρά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς κανένα δείγμα υποτίμησης της φιλότιμης προσπάθειας των παιδιών του Αιτωλικού, με τελικό αποτέλεσμα 39-128.

Την Κυριακή στις 18:00 στo κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου θα διεξαχθεί ο αγώνας για την 1η αγωνιστική, όπου είχε αναβληθεί, με αντίπαλο τον Α.Ο.Αγρινίου.

 

ΑΓΟ ΛΙΑΚΑΤΑΣ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ    39 – 128

Δεκάλεπτα:  Α 12-49, Β 06-28, Γ 11-28, Δ 10-23

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.):Ντάλλας Φ. 14, Μίχος Ι. 20, Κουτσογιάννης Χρ. 9, Χόλεβας Ι. 9(1), Αλεξόπουλος Κ. 4, Κωτσόπουλος Ι. 6, Σταμάτης Π. 12, Γαλάνης Ν. 16(2), Κουφογιάννης Β. 6, Σταμούτσος Β. 6,  Μαντζαρίνης Α. 21(1), Αναγνωστόπουλος Φ. 5.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...