Ξεκαθαρίζει του Μανωλά, μεγάλος κίνδυνος να χάσει τα μπαράζ

Ξεκαθαρίζει του Μανωλά, μεγάλος κίνδυνος να χάσει τα μπαράζ

Filathlos

Ο Κώστας Μανωλάς σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του. Στην Ιταλία κάνουν λόγο για μυϊκό τραυματισμό που ίσως τον αφήσει νοκ-άουτ από τα πλέι οφ για το Μουντιάλ.

Ο Έλληνας στόπερ αποχώρησε τραυματίας από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της Ρόμα με τη Νάπολι, κάτι που είναι πιθανό να του στερήσει τη συμμετοχή από τα μπαράζ που θα δώσει μέσα στον Νοέμβριο η Εθνική Ελλάδας για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μέσα στη μέρα ο Μανωλάς θα υποβληθεί σε εξετάσεις που θα δείξουν το μέγεθος του μυϊκού τραυματισμού που έχει αποκομίσει, ωστόσο οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Ρόμα δεν είναι καλές.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ ο Μανωλάς κινδυνεύει να μείνει εκτός για ένα μήνα, κάτι που θα τον αφήσει νοκ-άουτ από τα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει η Ελλάδα για την πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας.

Η Εθνική ομάδα, η οποία θα μάθει την Τρίτη τον αντίπαλό της στα πλέι οφ, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ιταλία, Κροατία, Ελβετία, ή Δανία σε παιχνίδια που θα διεξαχθούν από τις 9 ως τις 11 και από τις 12 ως τις 14 Νοέμβρη.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/305591-Xekatharizei-toy-Manola-megalos-kindynos-na-chasei-ta-mparaz ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...