Οι δήμιοι της Ελλάδας ξαναγυρίζουν

Οι δήμιοι της Ελλάδας ξαναγυρίζουν
Σημίτης-Παπανδρέου θέλουν να μπουν στη Βουλή για να μας… σώσουν. 
 Ο αρχηγός της διαπλοκής Κώστας Σημίτης,  αναζητεί συμμάχους.

Μαζί με τον Σημίτη επανεμφανίστηκε και ο μοιραίος για τη χώρα πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μέσα σε χρόνο ρεκόρ μεθόδευσε τη χρεοκοπία και μας παρέδωσε αλυσοδεμένους στο ΔΝΤ και τους ξένους τοκογλύφους. Η τρόικα της καταστροφής Γιωργάκης, Σημίτης και Βενιζέλος, αναζητούν τώρα ρόλο σε ένα υποτιθέμενο κεντροαριστερό μόρφωμα το οποίο θα ονομάζουν Δημοκρατική Παράταξη, γιατί προφανώς ντρέπονται να πολιτεύονται με το λογότυπο του ΠΑΣΟΚ όπως το έχουν καταντήσει.

Δεν γνωρίζουμε αν στον ηγετικό πυρήνα του νέου μορφώματος που ετοιμάζουν και έχει στόχο να εξαπατήσει κάποιους ανυποψίαστους ψηφοφόρους, θα συμμετέχουν και άλλα αστέρια του ΠΑΣΟΚ όπως ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Τάσος Μαντέλης και ο Γιάννος Παπαντωνίου που είχαν κυρίαρχο ρόλο στις κυβερνήσεις του αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη. Αλλά τα φαντάσματα επιστρέφουν πάντα όλα μαζί, γι΄ αυτό το μαγαζί που ετοιμάζουν είναι ήδη ετοιμόρροπο, αφού η τρόικα που το στηρίζει είναι ξοφλημένη, ξεπεσμένη και το κυριότερο υπόλογη απέναντι στον ελληνικό λαό για τις συμφορές που έχει προκαλέσει.

Η επανεμφάνιση του αρχηγού της διαπλοκής Κώστα Σημίτη, δεν είναι άσχετη με τα γκρίζα σενάρια τα οποία προωθούν διάφοροι κύκλοι στην εναγώνια προσπάθειά τους να περιορίσουν την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτοί οι κύκλοι επιστράτευσαν και τον ανεκδιήγητο Γιωργάκη Παπανδρέου, ο οποίος περιφερόταν σαν αρκούδα για μήνες από συμπόσιο σε συμπόσιο για να κάνει σεμινάρια με αντικείμενο πως χρεοκοπούμε μια χώρα, γιατί πιστεύουν ότι διαθέτει ακόμα επιρροή σε κάποιους ψηφοφόρους εξαιτίας του ονόματος που κουβαλάει και το οποίο βέβαια εξευτέλισε παντελώς.

Η επιστράτευση των σκοτεινών κύκλων έφερε αποτελέσματα: Ο Βενιζέλος που έβριζε καθημερινά τον Γιώργο και τον χαρακτήριζε ανίκανο, επικίνδυνο και να μην πούμε τι άλλο, άλλαξε ξαφνικά στάση.

Τον κάλεσε στο υπουργείο Εξωτερικών για να τον ενημερώσει δήθεν για την πορεία των εθνικών θεμάτων.

Βέβαια το αντικείμενο της συζήτησης ήταν πως θα εξαπατήσουν τον κόσμο, προκειμένου να πάρουν ένα 3% που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπουν στη Βουλή. Τελικά φαίνεται πως θα καταλήξουν σε αναγκαστική συμφωνία των κατεστραμμένων, όπως χαρακτηριστικά είπε ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, γιατί προς το παρόν… «κλωτσάει» ο Γιωργάκης προκειμένου να δημιουργηθεί τρόικα από Βενιζέλο, Γιωργάκη και Σημίτη που θα διοικεί το νέο κόμμα που θα ονομάζεται Δημοκρατική Παράταξη.

Πρόκειται για μια κίνηση απελπισίας, λίγο πριν την εξαφάνιση του πολιτικού προσωπικού που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, το λαό στη φτώχεια και το ΠΑΣΟΚ στη διάλυση.
Βέβαια για λόγους τακτικής και προσχηματικούς ο Γιώργος Παπανδρέου «διαφωνεί» με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα έχει το νέο κόμμα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...