Οι δρόμοι που οδηγούν στη Γ’Εθνική. Όλα τα πιθανά σενάρια.

Αυτά είναι τα σενάρια θεωρώντας ότι ο Αστέρας Ιτέας θα τελειώσει με μηδέν βαθμούς.

Θα γίνει όμως αυτό;

Αν θυμηθούμε και παλαιότερα οι ομάδες της Φωκίδας έχουν  κάνει  ζημιές σε όσους τις υποτίμησαν. Για τον Ναυπακτιακό όπως θα δείτε οι νίκες είναι μονόδρομος αν θέλει να κρατά την τύχη στα χέρια του  αλλά και να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική μετά από μια πενταετία. Ο Τηλυκράτης για φτάσει στο όνειρο θέλει μια ισοπαλία με Ναυπακτιακό και νίκη με τον Αστέρα Ιτέας , η Αμβρακία θέλει νίκη στην Ιτέα και να μην χάσει από τον Ναυπακτιακό στο Παπαχαραλάμπειο. 

Δείτε όλα τα σενάρια:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Πραγματική

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 8

ΑΜΒΡΑΚΙΑ 8

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 6

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0

ΠΙΘΑΝΟ 1Ο ΣΕΝΑΡΙΟ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ –ΝΑΥΠΆΚΤΙΑΚΟΣ (ΝΊΚΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (ΝΙΚΗ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΣΕΝΑΡΙΟ 5η αγωνιστική

ΑΜΒΡΑΚΙΑ 11

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 9

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 8

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0

Με το πρώτο σενάριο ο Ναυπακτιακός  με νίκη την Κυριακή στη Λευκάδα  κρατά την τύχη στα χέρια καθώς νικώντας την τελευταία αγωνιστική παίρνει στο εισιτήριο για την Γ’ Εθνική.Η βαθμολογία την 6η αγωνιστική με πιθανό πρώτο σενάριο και νίκη του Ναυπακτιακού επί της Αμβρακίας και του Τηλυκράτη επί του Αστέρα Ιτέας θα διαμορφωθεί ως εξής:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΣΕΝΑΡΙΟ την 6η αγωνιστική

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 12

ΑΜΒΡΑΚΙΑ 11

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 11

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0

Σε αυτή την περίπτωση Τηλυκράτης και Αμβρακία αφού καταλήξουν ισόπαλοι θα δώσουν αγώνα μπαράζ για την κατάληψη  τη 2ης θέσης καθώς τα μεταξύ τους τέρματα δεν μετρούν.

ΠΙΘΑΝΟ 2Ο ΣΕΝΑΡΙΟ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ –ΝΑΥΠΆΚΤΙΑΚΟΣ (ΙΣΟΠΑΛΙΑ )

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (ΝΙΚΗ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2Ο ΣΕΝΑΡΙΟ για την 5η αγωνιστική

ΑΜΒΡΑΚΙΑ 11

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 9

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 7

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0

Με το δεύτερο σενάριο δηλαδή ισοπαλία ο Ναυπακτιακός δεν θα έχει καμία τύχη ένα η ομάδα της Λευκάδας νικήσει ή έρθει ισόπαλη με την ομάδα της Ιτέας και ας νικήσει στο φινάλε την  Αμβρακία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6η αγωνιστικής με ισοπαλία του Ναυπακτιακού στη Λευκάδα και νίκης της Αμβρακίας στην Ιτέα και την έκτη αγωνιστική νίκη του Ναυπακτιακού επί της Αμβρακίας και νίκη του Τηλυκράτη επί του Αστέρα Ιτέας.  

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 12

ΑΜΒΡΑΚΙΑ 11

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 10

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Με ισοπαλία στη Λευκάδα Τηλυκράτης – Ναυπακτιακός νίκη του Ναυπακτιακού επί της Αμβρακίας και ισοπαλία του Τηλυκράτη  με τον Αστέρα Ιτέας.

ΑΜΒΡΑΚΙΑ 11

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 10

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 10

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ 1

Σε αυτή την περίπτωση ανεβαίνει η Αμβρακία ως πρώτη και ο Τηλυκράτης διότι στην ισοβαθμία υπερτερεί του αντιπάλου του έχοντας μια νίκη και μια ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε όμως αν και ο Αστέρας Ιτέας κόψει βαθμούς τι μπορεί να συμβεί:

Με ισοπαλία του Ναυπακτιακού στη Λευκάδα και ισοπαλία ή ήττα της Αμβρακίας Κωστακιών στην Ιτέα ο Τηλυκράτης εξασφαλίζει την άνοδο αν κερδίσει ή φέρει ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με  τον Αστέρα Ιτέας αφού θα φτάσει στους 12 ή 10 βαθμούς , ενώ ο Ναυπακτιακός αν κερδίσει την Αμβρακία την τελευταία αγωνιστική παίρνει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη Γ εθνική καθώς θα έχει 10 βαθμούς και η Αμβρακία 8 ή 9 .

Με ήττα του Ναυπακτιακού στη Λευκάδα και ισοπαλία της Αμβρακίας Κωστακιών στην Ιτέα ο Τηλυκράτης εξασφαλίζει την άνοδο ακόμα και με ήττα από τον  Αστέρα Ιτέας αφού θα παραμείνει  στους 11 βαθμούς , ενώ ο Ναυπακτιακός ακόμα και να κερδίσει την Αμβρακία την τελευταία αγωνιστική θα ισοβαθμήσει μαζί της στη 2η θέση με 9 βαθμούς . Στην περίπτωση όμως που η ομάδα της Ναυπάκτου επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά τότε οι δύο θα ισοβαθμήσουν στους 9 βαθμούς και θα δώσουν μεταξύ τους αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο με παράταση και πέναλτι για το ποιος θα καταλάβει την 2η προνομιούχο θέση. Με ήττα του Ναυπακτιακού στη Λευκάδα και ήττα της Αμβρακίας Κωστακιών στην Ιτέα ο Τηλυκράτης εξασφαλίζει την άνοδο ακόμα και ήττα από τον Αστέρα Ιτέας αφού θα παραμείνει στους 11 βαθμούς  , ενώ ο Ναυπακτιακός αν κερδίσει την Αμβρακία την τελευταία αγωνιστική με οποιοδήποτε σκορ θα φτάσει στους 9 βαθμούς και θα ξεπεράσει την ομάδα των Κωστακιών που θα παραμείνει στους 8 βαθμούς.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...