Οι δύο αήττητοι της Super League που δεν πατά… άνθρωπος να τους δει

Οι δύο αήττητοι της Super League που δεν πατά… άνθρωπος να τους δει

Το φετινό πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με έξι ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση μόλις δύο βαθμών στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η πλέον ευχάριστη έκπληξη βέβαια δεν είναι άλλη από τον Λεβαδειακό, που κατοικοεδρεύει στην πρώτη πεντάδα, επίσης όμως εξαιρετική παρουσία έχει κι ο Ατρόμητος, μόλις στο -1 από τους Βοιωτούς, ενώ με διπλό σήμερα επί της ΑΕΚ, στο ματς που ολοκληρώνει την 8η αγωνιστική, μπορεί να βρεθεί μόνος 1ος! 

Μετά δε και τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, αυτές οι δύο ομάδες (Λεβαδειακός, Ατρόμητος), έμειναν οι μοναδικές που διατηρούν το αήττητό τους! Ο μεν Λεβαδειακός με απολογισμό 3-5-0 κι ο δε Ατρόμητος με επίδοση 3-4-0. 

Φαίνεται βέβαια πως το αήττητοι δεν είναι ικανό να προσελκύσει και φιλάθλους στους εντός έδρας αγώνες τόσο τους Λεβαδειακού όσο και του Ατρόμητου.

Μια ματιά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας δείχνει ότι είναι οι τελευταίες ομάδες σε εισιτήρια. Ο μεν Λεβαδειακός είναι στην προτελευταία θέση με μόλις 880 εισιτήρια κατά μέσο όρο, ο δε Ατρόμητος τελευταίος με 712 εισιτήρια κατά μέσο όρο. 

Δείτε την κατάταξη σύμφωνα με τα εισιτήρια:

σαδ

Πηγή: Filathlos.gr

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/306594-Oi-dyo-aettetoi-tes-Super-League-poy-den-pata-anthropos-na-toys-dei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...