Οι δύο ομάδες που «υποβιβάζονται» σε 15 ημέρες και ο Παναθηναϊκός

Οι δύο ομάδες που «υποβιβάζονται» σε 15 ημέρες και ο Παναθηναϊκός

Οι δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος τις Super League «βγάζουν» τον πρωταθλητή χειμώνα. Ένας τίτλος άτυπος όπως άτυπα μπορεί να πει κάποιος ότι «υποβιβάζονται» και δύο ομάδες.

Αυτές, που στο τέλος του πρώτου γύρου θα βρεθούν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όλα δείχνουν ότι η μία από τις δύο θα είναι ο Πλατανιάς. Τελευταίος αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία με μόλις 6 βαθμούς αν και έχει τρεις αγώνες να δώσει. Το σημερινό εντός έδρας με τον Ατρόμητο, τον εκτός έδρας με τον Πανιώνιο και πάλι στην Κρήτη με τον ΠΑΟΚ. Δύσκολα ματς, στα οποία μπορεί να μην πάρει ούτε βαθμό και εν πάση περιπτώσει είναι απίθανο να βρεθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ακολουθούν Κέρκυρα και Απόλλωνας Σμύρνης που μάλλον το ταβάνι τους όσον αφορά τη συγκομιδή στα δύο επόμενα ματς είναι ένα τρίποντο. Θα παίξουν και οι δύο στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ όπου λογικά δεν μπορούν να περιμένουν πολλά και παλέψουν στα γήπεδά τους με τον Ατρόμητο η Κέρκυρα, με τον Αστέρα Τρίπολης ο Απόλλωνας. Άρα, οι 14 βαθμοί μοιάζουν και για τους δυο με ταβάνι κι αυτό καθόλου εύκολο. 

Η Λάρισα μπορεί να φτάσει τους 17 βαθμούς αν νικήσει εντός έδρας την Ξάνθη και θα παλέψει στο φινάλε του πρώτου γύρου στη Λαμία.
Δύσκολα τα πράγματα για τον Παναιτωλικό, ο οποίος μπορεί ακόμα και να μείνει στους 14 βαθμούς καθώς φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και πηγαίνει στην Τρίπολη.

Ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο και εντός τον Πανιώνιο. Δύσκολα ματς και τα δύο για τους Βοιωτούς.
Η Λαμία θα πάει στα Ιωάννινα για τον ματς με τον ΠΑΣ και θα υποδεχθεί τη Λάρισα. Δύσκολα θα βρεθεί κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Συνεπώς η Κέρκυρα και ο Απόλλωνας μαζί με τον Παναιτωλικό, είναι οι ομάδες με τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθούν μαζί με τον Πλατανιά κάτω από τη ζώνη στο μισό του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, πρέπει πάση θυσία να πάρει βαθμός ή βαθμούς στα εκτός έδρας ματς με ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Διαφορετικά, είναι δεδομένο ότι κάποιες από τις ομάδες που τον ακολουθούν στην βαθμολογία θα τον ξεπεράσουν και η ζώνη του υποβιβασμού θα τον αγγίζει.

Δείτε στη λίστα που ακολουθεί, στην πρώτη στήλη τη θέση που έχουν στη βαθμολογία οι ομάδες, σε παρένθεση του βαθμούς που και τα ματς απομένουν για το φινάλε του πρώτο γύρου με τον Πλατανιά να έχει και το σημερινό ματς με τον Ατρόμητο.

16. Πλατανιάς (6): Πανιώνιος * – ΠΑΟΚ
15. Κέρκυρα (11): ΑΕΚ * – Ατρόμητος
14. Απόλλων (11): Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ *
13. Λάρισα (14): Ξάνθη – Λαμία *
12. Παναιτωλικός (14): Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης *
11. Λεβαδειακός (15): Ατρόμητος * – Πανιώνιος
10. Λαμία (15): ΠΑΣ Γιάννινα * – Λάρισα
9. Παναθηναϊκός (15): ΠΑΟΚ * – Ξάνθη *

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/312261-Oi-dyo-omades-poy-ypobibazontai-se-15-emeres-kai-o-Panathenaikos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...