Οι εφαρμογές σας περιορίζουν τη μνήμη του κινητού; Να η λύση!

Οι εφαρμογές σας περιορίζουν τη μνήμη του κινητού; Να η λύση!
Οταν μιλάμε για κινητά τύπου smartphones, οι διαδικτυακές εφαρμογές (γνωστά και ως apps) είναι ίσως το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό. Facebook twitter, instagram, linkedin, είναι μερικοί ιστότοποι που επισκεπτόμαστε καθημερινά, δυστυχώς όμως πιάνουν αρκετό χώρο στο κινητό μας.
Πρόσφατα το Facebook ανακοίνωσε την επίσημη ανεξαρτητοποίηση του Μessenger ως εφαρμογή, δυσανασχετώντας πολλούς χρήστες με την απόφαση αυτή. Ο λόγος; Κυρίως πρακτικός, καθώς όπως είπαμε ο χώρος μνήμης που πιάνουν οι εκάστοτε εφαρμογές, είναι αρκετά μεγάλος. Το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να καταφεύγουμε στην διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στις αγαπημένες μας εφαρμογές.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα μας ή πρέπει να αγοράσουμε μία μεγαλύτερη μνήμη σε πιο «τσουχτερή» τιμή; Η απάντηση είναι θετική. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι μία συντόμευση (Web) της συγκεκριμένης σελίδας, αντί της εκάστοτε εφαρμογής που χρησιμοποιούμε. Κάτι σαν ένα σελιδοδείκτη δηλαδή, για τις αγαπημένες μας ιστοσελίδες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...