Καλά στην υγεία του ο Θ. Πλυταριάς

Νέο

Καλά στην υγεία του είναι ο Θοδωρής Πλυταριάς μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Παλαιοπαναγιάς – Αχιλλέα Γραμματικούς. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι καλά  και επέστρεψε κανονικά στην οικία του. Αξίζει όμως να αναφέρουμε το ενδιαφέρον της ομάδας της Παλαιοπαναγιάς και της διοίκησης του Ατρόμητου Αντιρρίου που βρέθηκαν κοντά του  όλες αυτές τις ώρες.

Πρώτη ενημέρωση

Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του νεαρού Θεόδωρου Πλυταριά  παίκτη της Α.Ε. Παλαιοπαγιάς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ατρόμητο Αντιρρίου στην ομάδα της Παλαιοπαναγιάς τραυματίστηκε  στον σημερινό αγώνα στο γήπεδο του Ξηροπηγάδου μεταξύ της Παλαιοπαναγιάς και του Αχιλλέα Γραμματικούς σε μια σύγκρουση που είχε με αντίπαλο του.

Στο γήπεδο λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό του έφτασε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Ναυπάκτου για να μεταφέρει τον αθλητή για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. Η πρώτη διάγνωση ήταν ότι ελαφρύς τραυματισμός στο ζυγωματικό και τραυματισμός στο μάτι. Αυτή την ώρα ο αθλητής εξετάζεται από οφθαλμίατρο και σε λίγο θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την υγεία του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...