Οι τοποθετήσεις των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για την έναρξη του νέου δημοτικού συμβουλίου.(βίντεο)

-Το μήνυμα του νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σιαμαντά στο σώμα.

Με την ανακοίνωση των τελικών (αναμενόμενων) αποτελεσμάτων της σύνθεσης του νέου δημοτικού συμβουλίου,τόσο ο πρόεδρος και ο δήμαρχος όσο και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις για τη λειτουργία του ανώτατου τοπικού οργάνου του δήμου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι εκτός από τον πρόεδρο πλέον του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σιαμαντά,θέση στο προεδρείο καταλαμβάνουν τόσο ο Β.Αγγελόπουλος(αντιπρόεδρος) προερχόμενος από την παράταξη Μπουλέ,όσο και οΣπ.Τραχύλης (γραμματέας) από την παράταξη του κ. Παπαθανάση.

Γ.Σιαμαντάς (νέος προεδρος δ.σ.Ναυπακτίας):Ευέλικτο,ουσιώδες και αποτελεσματικό το νέο δημοτικό συμβούλιο.Να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια του δημότη απέναντι στην κρίση.

Τ.Λουκόπουλος (δήμαρχος Ναυπακτίας):Όταν τελειώσει το πεντάχρονο αυτοδιοικητικό ταξίδι να μπορούμε να κοιτάξουμε τον δημότη στα μάτια.

Γ.Μπουλές (επικ.μειζ.αντιπολ):Ο θεσμικός ρόλος του δημοτικού συμβουλίου είναι να συνθέτει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η νέα αντιπολίτευση θα είναι εντελώς διαφορετική απ’αυτή που βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια.Θα δώσουμε τον καλύτερο δυνατό εαυτό προκειμένου να πετύχει το νέο δημοτικό συμβούλιο.

Θ.Παπαθανάσης (επικ.ελάσ.αντιπολίτευσης): Mαζί απέναντι στα προβλήματα,απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται τον τόπο και τους πολίτες.

Ο ρόλος μας δεν θα είναι αντιπολιτευτικός αλλά ρόλος καθορισμού των εξελίξεων και του μέλλοοντος αυτού του τόπου.

Γ.Γούλας (επικ.Ανανέωση και Δημιουργία): Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να αναθεωρήσουμε τη θετική μας ψήφο προς το πρόσωπο του νέου προέδρου.

Να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κουβεντιάσουμε και να αποφασίσουμε για το καλό των δημοτών μας.

Ευθ.Ζέλιος ( επικ.Λαική συσπείρωση): Θα πρέπει το νέο δημοτικό συμβούλιο να λειτουργίσει με κριτήριο το συμφέρον του λαού.Να μην ξεχάσουμε ότι οι θέσεις μας μέσα στο δημτικό συμβούλιο έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία.

Οι αγώνες να μην ξεχνάμε δίνονται στα σπίτια και στους χώρους δουλειάς του καθένα.

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...