Ολοκληρώθηκαν οι Προπονήσεις της Μεταβατικής Περιόδου, Διπλή Μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 17 Ιουλίου οι προπονήσεις της Μεταβατικής Περιόδου  του Π.Α.Σ Ναυπάκτου. Μπορεί αυτή η περίοδος να χαρακτηρίζεται ως ¨νεκρή¨, λόγω της έλλειψης επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο για τον coach του ΠΑΣ, Γιώργο Σταθάτο,  είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βελτιώσουν οι αθλητές του τα αδύνατά τους σημεία, σε ατομικό επίπεδο (φυσική και τεχνική κατάσταση) και σε ομαδικό επίπεδο (κυρίως σε συνεργασίες 2, 3 και 4 παικτών. Ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη νεανική ομάδα της Ναυπάκτου να βάλει γερές βάσεις για το καινούριο πρωτάθλημα και το τι θα επακολουθήσει με την έναρξη της προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένη για τα τέλη του Αυγούστου.

Σε δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα προχώρησε ο ΠΑΣ.

Πρόκειται για τον Σπύρο Βλαχογιάννη ο οποίος έχει μεγάλη προσφορά στο Μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στις εθνικές κατηγορίες παλαιότερα. Είναι ένας αθλητής που θα δώσει εμπειρία στην ομάδα μιας και ο βασικός της κορμός  απαρτίζεται από νέα ταλαντούχα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Η δεύτερη μεταγραφική <<επιστροφή>> θα λέγαμε είναι ο Βασίλης Ντζουμάνης ο οποίος είναι γηγενής παίκτης του ΠΑΣ και αγωνίστηκε τα προηγούμενα 3 χρόνια σε ομάδα της Τρίπολης οπού φοιτούσε οικονομικά.

Τέλος στην ομάδα του Γλαύκου που αγωνίζεται στην Α1 Ε.Σ.ΚΑ.Η. , ύστερα από την προτροπή του  Γιώργου Σταθάτου, δόθηκε με μορφή δανεισμού για δύο χρόνια ο αθλητής Φρέγκου Αντώνης με σκοπό να διευκολυνθεί και να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...