Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε η Ολυμπιάδα Πατρών συμμετοχή για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ γεννημένων το 2003-2004 που διοργάνωσε η Ολυμπιάδα Πατρών, την Κυριακή 03/06/2018, με την συμμετοχή του ΠΑΣ Ναυπάκτου. Στον τελευταίο αγώνα που έδωσε η ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου ηττήθηκε από την Ε.Α.ΠΑΤΡΩΝ.
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ – ΕΑΠ: 51-52
Καπετανάκης Θ. 4, Κουτσογιάννης Ι., Αλεξόπουλος Κ. 2, Ντάλλας Φ. 5, Χολέβας Ι., Ντάλλας Φ. 3, Σταμάτης Π. 13, Γαλάνης Ν. 2, Κουφογιάννης Β., Κωτσόπουλος Ι., Μαντζαρίνης Α. 10, Αναγνωστόπουλος Φ. 12.

Στην συνέχεια ακολούθησε all star game (δύο 15λεπτα) με επίλεκτους από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, προσφέροντας όμορφο θέαμα. Από την πλευρά του ΠΑΣ Ναυπάκτου επιλέχθηκαν οι Σταμάτης Παναγιώτης, Μαντζαρίνης Αντώνης, Ντάλλας Φώτης, Αναγνωστόπουλος Φώτης.
Το τουρνουά έκλεισε με βραβεύσεις των ομάδων και των πολυτιμότερων παιχτών.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά (βάση κατάταξης):
ΕΣΠΕΡΟΣ
ΠΡΟΜΗΘΈΑΣ
ΓΛΑΥΚΟΣ
ΕΑΠ
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Η ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου ευχαριστεί θερμά την Ολυμπιάδα Πατρών για την πρόσκληση και την διοργάνωση του τουρνουά, με την ελπίδα να γίνει θεσμός. Επίσης συγχαίρει και τους υπόλοιπους συλλόγους για την συμμετοχή τους, την αγωνιστική τους διάθεση και την ποιότητα μπάσκετ που προσέφεραν.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...