Ολυμπιακός: Οι αντίπαλοι για Μπάμπα, η περίπτωση Ρεμί και ο Ντεσπόντοφ που στέλνουν οι Βούλγαροι

Ολυμπιακός: Οι αντίπαλοι για Μπάμπα, η περίπτωση Ρεμί και ο Ντεσπόντοφ που στέλνουν οι Βούλγαροι

Δεδομένη θεωρείται πλέον η άμεση αποχώρηση του Τζόναθαν Μπάμπα από την Σεντ Ετιέν. 

Πρώτα από όλα οι Γάλλοι πήραν πίσω τον Μπέριτς που είχαν παραχωρήσει ως δανεικό στην Άντερλεχτ και παράλληλα απέκτησαν ως δανεικό τον Πολ Ζορζ Ντεπ από την Βόλφσμπουργκ. 

Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου φαίνεται πως αντιλήφθηκε πως κινδυνεύει να χάσει τον 23χρονο άσο ως ελεύθερο το καλοκαίρι και προτίμησε να ενισχυθεί προτού τον παραχωρήσει σε κάποια άλλη ομάδα. 

«Δυνατά» για την απόκτηση του παίκτη ακούγονται τρεις ομάδες: ο Ολυμπιακός, η Μαρσέιγ και η Σεβίλλη, ενώ υπάρχει πιο πίσω βρίσκεται η Νιούκαστλ. 

Οι Πειραιώτες έχουν ως ατού την παρουσία του Όσκαρ Γκαρθία στον πάγκο τους, ενός προπονητή που έχει συνεργαστεί με τον Γάλλο επιθετικό, κάτι που ενδεχομένως να παίξει ρόλο στην ενδεχόμενη απόφαση του ποδοσφαιριστή και ξέρει πως θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής μαζί του. 

Όσον αφορά τον Ρεμί, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν φαίνεται να είναι ακόμη ζεστοί για τον Γάλλο φορ, ο οποίος αγωνίζεται στη Λας Πάλμας και υπάρχει γενικά ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Στο μεταξύ, φαβορί για την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ παρουσιάζεται να είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Βουλγαρία. 

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό από τα γειτονικά Μέσα πως οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται «ζεστά» για τον νεαρό εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο οποίος 21 ετών και πρόσφατα είχε αναδεχθεί καλύτερος νεαρός παίκτης στο τοπικό πρωτάθλημα. 

Οι Βούλγαροι, λοιπόν, αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο έναντι της Λέγκια Βαρσοβίας, που επίσης ενδιαφέρεται για τον παίκτη, με το κόστος της μεταγραφής να ανέρχεται στα 400 με 500 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/317960-Olympiakos-Oi-antipaloi-gia-Mpampa-e-periptose-Remi-kai-o-Ntespontoph-poy-stelnoyn-oi-Boylgaroi ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...