Ολυμπιακός: Πρωταθλητής καλοκαιριού με αυτούς – Τα δεδομένα για Χατζισαφί, Λυκογιάννη, Γιαννιώτη – Ο… έρωτας Μιραλάς

Ολυμπιακός: Πρωταθλητής καλοκαιριού με αυτούς – Τα δεδομένα για Χατζισαφί, Λυκογιάννη, Γιαννιώτη – Ο… έρωτας Μιραλάς

Το φινάλε του πρώτου γύρου βρήκε τον Ολυμπιακό στην κορυφή και τουλάχιστον η παράδοση είναι σαφώς με το μέρος του για να παραμείνει εκεί μέχρι τέλους, αφού στις 21 φορές που είχε πάρει τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα τις 20 έχει σηκώσει και την κούπα την άνοιξη (εξαίρεση το 2004). 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μία ακόμη υποχρέωση πριν τις γιορτές και την άδειά τους (θα είναι ελεύθεροι από την 21η μέχρι το απόγευμα της 28ης Δεκεμβρίου), τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά στα Χανιά την Τετάρτη στις 17:15. 

Ήδη, πάντως, μπήκαμε σε περίοδο εξελίξεων στα μεταγραφικά. Είναι δεδομένο πως πέρα από εκκαθαρίσεις (ήδη είναι ουσιαστικά παρελθόν οι Καπίνο, Καρσελά, Ζντιέλαρ, Μίλιτς και θα ακολουθήσουν κι άλλοι) θα υπάρξουν και μεταγραφές. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποκτήσουν σίγουρα αριστερό μπακ για να μην παίζει μόνος του ο Κούτρης, αλλά και εξτρέμ καθώς έχουν απομείνει μόνο με τον Πάρντο και τον Σεμπά. Ισχυρή υποψηφιότητα για τη θέση του αριστερού μπακ έχει τεθεί από τον Εχσάν Χατζισαφί, καθώς ο ατζέντης του 28χρονου Ιρανού ήταν χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και φέρεται να μίλησε με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Στα υπόψη είναι πάντα και ο Μπάμπης Λυκογιάννης, που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς. 

Δεδομένα θα αποκτηθεί τερματοφύλακας, με τον Γιαννιώτη να είναι ο πρώτος στόχος αλλά τον Ατρόμητο να αποφασίζει αν θα τον κρατήσει ως το καλοκαίρι. Αν οι Περιστεριώτες απαντήσουν αρνητικά, οι Πειραιώτες θα σπεύσουν για έναν γκολκίπερ για έξι μήνες, πίσω από τον Προτό. Φυσικά πάντα ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ φορ, αν και σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Κέβιν Μιραλάς μπορεί να προσφέρει και στα άκρα της επίθεσης οπότε σε αυτό το ενδεχόμενο ίσως γίνει μια μεταγραφή για δύο θέσεις.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/314128-Olympiakos-Protathletes-kalokairioy-me-aytoys-Ta-dedomena-gia-CHatzisaphi-Lykogianne-Gianniote-O-erotas-Miralas ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...