Ολυμπιακός: Πως ο Τζούρτζεβιτς των 42 γκολ σε 12 μήνες δεν σκοράρει… ποτέ

Ολυμπιακός: Πως ο Τζούρτζεβιτς των 42 γκολ σε 12 μήνες δεν σκοράρει… ποτέ

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προξενήσει σε κάποιους στον Ολυμπιακό το γεγονός ότι ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, ο οποίος τους προηγούμενους 12 μήνες είχε πετύχει 42 γκολ είναι «εξαφανισμένος» στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα. 

Κάποιοι που βλέπουν καθημερινά τον Σέρβο επιθετικό στις προπονήσεις θεωρούν κύριο υπεύθυνο για την εικόνα του παίκτη τον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος τον χρησιμοποίησε λίγες μέρες μετά την άφιξή του και δεν είχε συμπληρώσει ούτε δέκα μέρες στην Ελλάδα. 

Ο Κοσοβάρος τεχνικός τον έβαλε μέσα σε μία εβδομάδα βασικό σε τρία παιχνίδια, με Ξάνθη, Σπόρτινγκ και Ατρόμητο, ενώ παράλληλα η ομάδα δεν «τραβούσε». 

Ο διεθνής επιθετικός δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδεχόταν το άλλο για τους πρωταθλητές Ελλάδας και κάπως έτσι έχει χάσει την καλή ψυχολογία που είχε. 

«Τον πήρε από κάτω κι έτσι τον είδαμε να έχει την απόδοση αυτή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο Τζούρτζεβιτς έπρεπε να μπει σιγά-σιγά στην ομάδα. Να μπει αλλαγή, να βάλει κάποιο γκολ, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και όχι να τον πετάξεις από την αρχή στη φωτιά και να τον κάψεις», φέρονται λένε μεταξύ άλλων άνθρωποι μέσα στην ομάδα και γνωρίζουν τον Σέρβο άσο.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/304172-Olympiakos-Pos-o-Tzoyrtzebits-ton-42-gkol-se-12-menes-den-skorarei-pote ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...