Οργισμένος Σπηλιωτόπουλος: Τι κατάλαβες, ρε Νικήτα;

Οργισμένος Σπηλιωτόπουλος: Τι κατάλαβες, ρε Νικήτα;
Μόνο και οργισμένο, χωρίς κανένα πλέον αξίωμα, με προσωρινή αστυνομική φρουρά, βρίσκει η επόμενη ημέρα των εκλογών τον Αρη Σπηλιωτόπουλο.
Το μόνο παρήγορο είναι το τηλεφώνημα που έλαβε από τον Αντώνη Σαμαρά.

«Εκανες έναν ωραίο αγώνα, εξαιρετικό, υπόδειγμα προεκλογικής καμπάνιας» του είπε, όπως ο ίδιος αφηγείται, και έτσι του έδωσε, όπως πάλι ο ίδιος λέει, την ενθάρρυνση να ξαναγυρίσει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

«Θα είμαι υποψήφιος στη Β’Αθηνών και όχι στην Α’ Αθηνών, όπως νόμιζαν μερικοί» προαναγγέλλει και προσθέτει ευθύς αμέσως: «Δεν ήρθα υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων για να κατασκηνώσω εδώ».

Υπενθυμίζω ότι είχε δηλώσει πως, αν δεν εκλεγεί, θα εγκαταλείψει την πολιτική, υπογραμμίζει ο Βηματοδότης.

Η οργή του κ. Σπηλιωτόπουλου εστιάζεται στον Νικήτα Κακλαμάνη.

Αυτόν θεωρεί υπαίτιο που δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο, αυτόν θεωρεί υπεύθυνο ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια που η παράταξη δεν έχει υποψήφιο για τον δεύτερο γύρο.

«Τι κατάλαβες, ρε Νικήτα; Εξευτελίστηκες εσύ, εξευτέλισες και την παράταξη.

Εκανες τόση φασαρία για να πάρεις ένα 6%; Σιγά το πράγμα. Συνειδητοποίησες τι έκανες; Εβλαψες την παράταξη χωρίς κανέναν λόγο» λέει ο Αρης για τον κ. Κακλαμάνη.

Λέει όμως και κάτι άλλο, για τη Χρυσή Αυγή, αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα «πάλευε» για την τρίτη θέση με τον Ηλία Κασιδιάρη:

«Η Χρυσή Αυγή άλλαξε πρόσωπο για να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους.

Οι αντιπρόσωποί της στα εκλογικά τμήματα ήταν κανονικοί άνθρωποι, ντυμένοι κανονικά, καμία σχέση με τους βουλευτές της στο Κοινοβούλιο».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...