Ουζουνίδης: «Τα είπατε με τη διοίκηση. Τώρα το μυαλό σας στην ΑΕΚ»

Ουζουνίδης: «Τα είπατε με τη διοίκηση. Τώρα το μυαλό σας στην ΑΕΚ»

Το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, πρέπει να έχουν μόνο στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως τόνισε στη χθεσινή του ομιλία ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Οι «πράσινοι» ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το θέμα των πληρωμών, με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να τους ενημερώνει πως εντός των επομένων ημερών οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας αναμένεται να πληρωθούν την υπόλοιπη δόση του Οκτωβρίου και πρόσθεσε πως μέσα στον Απρίλιο θα διευθετηθεί και το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου κάτι που αφορά όλους τους παίκτες. 

Από την πλευρά του, ο Εβρίτης προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του «τριφυλλιού» να ξεχάσουν για λίγες ώρες το συγκεκριμένο θέμα και να στρέψουν όλο το ενδιαφέρον τους στην αυριανή αναμέτρηση με την «Ένωση». 

«Συζητήσατε με τη διοίκηση, κάνατε τις ερωτήσεις σας, σας είπαν κάποια πράγματα. Αυτό που θέλω από εσάς τώρα, είναι να συγκεντρωθούμε στο ματς με την ΑΕΚ. Είναι ένα ντέρμπι και ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός. 

Το ευχάριστο για τον Ουζουνίδη είναι πως το… απουσιολόγιο του είναι άδειο, εκτός από του Άλτμαν που παραμένει εκτός δράσης, και μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του στο ΟΑΚΑ.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/327074-Oyzoynides-Ta-eipate-me-te-dioikese-Tora-to-myalo-sas-sten-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...