Ο Αλέξης βγάζει την Ελλάδα από τα εφιαλτικά μνημόνια

Ο Αλέξης βγάζει την Ελλάδα από τα εφιαλτικά μνημόνια

Νέα εποχή για τους Έλληνες

Ως μεγάλος ηγέτης κέρδισε το στοίχημα με την Ιστορία.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που κατάφερε να απελευθερώσει τη χώρα από τα δεσμά που επέβαλαν οι ξένοι τοκογλύφοι.

Πρόκειται για μια τεράστια εθνική επιτυχία την οποία αναγκαστικά θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά ανοίγοντας το δρόμο για μια νέα περίοδο ανάπτυξης και ευημερίας για το λαό και τη χώρα.

Μετά από οκτώ χρόνια εφιαλτικών μνημονίων ο ελληνικός λαός ζει σήμερα μια ιστορική μέρα. Η Ελλάδα θα γίνει και πάλι κυρίαρχη και μπορεί να αποφασίζει μόνη της για τα ζητήματα που αφορούν στον λαό και στη χώρα.

Το πείραμα που επέβαλαν οι ξένοι τοκογλύφοι εκμεταλλευόμενοι τη χρεοκοπία στην οποία οδήγησε τη χώρα το παλιό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, τελειώνει εδώ.

Οι εξευτελιστικοί έλεγχοι της τρόικας αποτελούν παρελθόν όπως επίσης και η καταρράκωση κάθε έννοιας ανεξαρτησίας.
Βέβαια οι πληγές των εφιαλτικών μνημονίων δεν επουλώνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Απαιτείται χρόνος, τόλμη και αποφασιστικότητα για να επιστρέψει η χώρα στην κανονικότητα. Στην κατεύθυνση αυτή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναλαμβάνει μια σειρά πρωτοβουλιών που σηματοδοτούν τη νέα εποχή για το λαό και τη χώρα.

Άμεση προτεραιότητα για τον πρωθυπουργό αποτελεί η προστασία των συντάξεων. Αξιοποιώντας τα μεγάλα πλεονάσματα και τη σταθεροποίηση του ασφαλιστικού συστήματος διασώζει τις μεγάλες περικοπές στις συντάξεις που ήταν προγραμματισμένες για τις αρχές του νέου έτους.

Η επαναφορά των εργασιακών σχέσεων στην κανονικότητα είναι και αυτή στις άμεσες πρωτοβουλίες που πρόκειται να εξαγγείλει. Το χάος στα εργασιακά και η ασυδοσία που επικρατεί στην αγορά εργασίας σύντομα θα αποτελούν παρελθόν.
Η μείωση της φορολογίας και η εξομάλυνση του ΕΝΦΙΑ βρίσκονται επίσης στο πακέτο που θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός.
Ιδιαίτερο βάρος πρόκειται να δοθεί στην ενίσχυση των κοινωνικών στρωμάτων που έχουν πληγεί περισσότερο από τον εφιάλτη των μνημονίων. Η ενίσχυση των ανέργων και όσων βρίσκονται στα όρια της φτώχειας είναι ειλημμένη απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Η Ελλάδα από σήμερα μπαίνει σε μια νέα εποχή με πολλές προοπτικές αλλά και κινδύνους. Η μεγαλύτερη απειλή για τη χώρα είναι η επαναφορά στην εξουσία των πολιτικών δυνάμεων που προκάλεσαν τη χρεοκοπία.

Μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να εκτροχιάσει και πάλι την οικονομία με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η χώρα να οδηγηθεί και πάλι σε περιδίνηση.

Το παλιό πολιτικό σύστημα και τα απομεινάρια της διαπλοκής παίζουν τα ρέστα τους στην εναγώνια προσπάθειά τους να αποδομήσουν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Οι υπηρέτες των ξένων τοκογλύφων είχαν προεξοφλήσει την αποτυχία του Αλέξη Τσίπρα. Γι΄ αυτό επιτίθενται λυσσαλέα στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Το παλιό πολιτικό σύστημα και οι βαρόνοι της διαπλοκής προτιμούσαν να παραμείνει η χώρα δέσμια των ξένων τοκογλύφων αρκεί οι ίδιοι να είχαν τη διαχείριση της εξουσίας.

Τελικά για μια ακόμα φορά διαψεύστηκαν από τα γεγονότα. Ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι είναι ηγέτης με διεθνές κύρος και αναγνώριση αφού για πρώτη φορά η χώρα μας αντιμετωπίζεται ως ισότιμος εταίρος από Ευρωπαίους και Αμερικανούς.
Το νέο ξεκίνημα για τη χώρα περιλαμβάνει και το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών με το παλιό διεφθαρμένο και χρεοκοπημένο σύστημα. Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινάει από τώρα μια επίθεση διαρκείας σε όλα τα μέτωπα της δημόσιας ζωής, για να μην επιστρέψει ποτέ ο εφιάλτης των μνημονίων και οι εφιάλτες του παλιού πολιτικού συστήματος.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/340364-O-Alexes-bgazei-ten-Ellada-apo-ta-ephialtika-mnemonia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...