Ο Αλέξης και ο Τζανακόπουλος περπάτησαν 2 χιλιόμετρα στα χιόνια για να είναι συνεπείς στα ραντεβού τους

Ο Αλέξης και ο Τζανακόπουλος περπάτησαν 2 χιλιόμετρα στα χιόνια για να είναι συνεπείς στα ραντεβού τους

«Θύμα» του μεγάλου μποτιλιαρίσματος που δημιουργήθηκε γύρω από το  Νταβός λόγω της έντονης χιονόπτωσης και βέβαια  του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, έπεσαν τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Επικρατείς Δημήτρης Τζανακόπουλος με την υπόλοιπη κυβερνητική αποστολή.

1

Kατά την προσέλευσή τους στο ελβετικό θέρετρο, η κυβερνητική αποστολή συνάντησε «ουρά» από ακινητοποιημένα οχήματα που προσέρχονταν στο Νταβός, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός, προκειμένου να αποφύγει καθυστέρηση στην έναρξη του προγράμματός του, να συνεχίσει πεζός, συνοδεία των υπουργών που ήταν μαζί του,  την πορεία περίπου 2 χιλιομέτρων που απέμενε μέχρι τον προορισμό τους.

1

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με μικρή καθυστέρηση με τον ελληνικής καταγωγής επενδυτή Άντριου Λιβέρης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της βελγικής εταιρείας Delhaize, Ντικ Μπερ. Τέλος, ο κ. Τσίπρας αποχώρησε από τις εγκαταστάσεις του Φόρουμ, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του και πάλι με τα πόδια.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/318801-Tsipras-Tzanakopoylos-perpatesan-me-ta-podia-sto-chionismeno-Ntabos ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...