Ο Βασίλης Κουνέλης υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Θ. Παπαθανάση

άρθρο του στην http://www.imerisia.gr/

AΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Α ΚΟΥΝΕΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Θα κομίζαμε “γλαύκας εις Αθήνας” αν λέγαμε πως οι δημοτικές εκλογές διεξάγονται σε μία κρίσιμη ιστορικά καμπή για τη χώρα, αλλά και για το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είναι πασίδηλο και πασιφανές πως οι υπόγειες διεργασίες στο κοινωνικό σώμα κοχλάζουν, οι ιδέες, οι αντιλήψεις ακόμα και η ηθική αλλάζουν.

Β. Κουνέλης: Αλλάζουμε μαζί τη Ναυπακτία

Το αντιλαμβάνονται όλοι όμως; Μάλλον όχι δυστυχώς. Το διαπιστώνουμε κοιτάζοντας τους υποψηφίους στο Δήμο Ναυπακτιας. Από τη μία πλευρά έχουμε τους βαρώνους της περιοχής που συνωστίζονται διεκδικώντας θέση στο Δήμο και από την άλλη τους βολεμενους.

Και οι δύο εκφράζουν το παλιό, το ξεπερασμένο, το φθαρμένο για να μην πούμε και το διεφθαρμένο παρελθόν.

Την ώρα που ο τόπος έχει ανάγκη από όραμα, νέες και ριζοσπαστικές ιδέες που θα συμβάλλουν στην αξιοποίηση των αναμφισβήτητων δυνατοτήτων, που θα τον οδηγήσουν στη νέα εποχή που τόσο προσδοκά ο καταταλαιπωρημένος πολίτης, βλέπουμε να ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί μία ακόμα ευκαιρία, να περάσει αναξιοποίητη κι΄ εμείς να συνεχίζουμε μακάριοι να βουλιάζουμε στο παρελθόν που μας υπόσχονται οι βαρώνοι και οι βολεμενοι.

Νομίζω ότι έχουμε υποχρέωση να αναδείξουμε εκείνους που έχουν όραμα, όρεξη και καινοτόμες ιδέες για να πάει ο Δήμος Ναυπακτιας μπροστά. Το οφείλουμε στον τόπο μας, το οφείλουμε σε εμάς. Ας μη χάσουμε κι΄ αυτή την ευκαιρία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...