Ο Γολγοθάς του Δάκη δεν έχει τέλος

Ο Γολγοθάς του Δάκη δεν έχει τέλος

Τα χειρουργεία και οι αφόρητοι πόνοι

Τον δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο γνωστός τραγουδιστής Δάκης εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Πριν από περίπου 10 μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής ένιωσε δυνατούς πόνους στην κοιλιακή χώρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν του συνέστησαν να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Ο τραγουδιστής χειρουργήθηκε στο έντερο και μένει να βγουν τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων.

“Μετά το πρόβλημα με τη μέση του, τα μάτια του αλλά και τα κινητικά προβλήματα που του δημιουργήθηκαν έπειτα από μία πτώση που είχε, τώρα βρέθηκε πάλι αντιμέτωπος με το νυστέρι. Έτσι εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο και θα είναι ψέμα να πούμε πως δεν μας κυρίευσε η αγωνία για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει. Όπως και να το κάνουμε, είναι Γολγοθάς να μπαινοβγαίνεις στα χειρουργεία” λέει άτομο από το στενό περιβάλλον του Δάκη μιλώντας στην Espresso.

“Ενώ πάνε καλά τα πράγματα στην καριέρα του, κάθε τόσο δημιουργείται και ένα θέμα με την υγεία του. Λες και τον έχουν ματιάσει” πρόσθεσε.

Η απουσία του δημοφιλούς καλλιτέχνη από τις τελευταίες παραστάσεις του “Πρώτου μας πάρτυ” έγινε αισθητή στους παρευρισκόμενους, που ανησύχησαν με τη σειρά τους ότι κάτι κακό του συμβαίνει.

“Ο Δάκης είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης στο είδος του και η αλήθεια είναι πως μας τρόμαξε μόλις πληροφορηθήκαμε το πρόβλημα της υγείας του. Τώρα αναρρώνει στο σπίτι του με τα αγαπημένα του πρόσωπα στο πλευρό του και περιμένει πώς και πώς να συμμετάσχει και πάλι στο μουσικό μας σχήμα, που θα περιοδεύσει στην Ελλάδα” αναφέρει άτομο από την παραγωγή της παράστασης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/327830-O-Golgothas-toy-Dake-den-echei-telos ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...