Ο Δήμαρχος Ναυπακτία παρευρέυθηκε στις εκδηλώσεις για την 20η επέτειο της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου.

O Δήμαρχος Ναυπακτίας, Παναγιώτης Λουκόπουλος παρευρέθηκε στις 14 Δεκεμβρίου, στο αμφιθέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών,  για να τιμήσει την επέτειο 180 χρόνων από την ΄Ιδρυση της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών καθώς και την  επέτειο των 20 χρόνων της Πινακοθήκης Σύγχρονης Τέχνης Αιτωλοακαρνανίας Χρήστου & Σοφίας Μοσχανδρέου.

Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι η  Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών αποτελούσε ανέκαθεν έναν καλλιτεχνικό εκπαιδευτικό θεσμό ο οποίος, πέραν του στενά εκπαιδευτικού του ρόλου, λειτουργεί ευρύτερα ως ένα ενεργό θερμοκήπιο καλλιέργειας και ανάπτυξης των εικαστικών τεχνών στον τόπο μας ενώ η Πινακοθήκη Μοσχανδρέου αποτελεί  πρότυπο εξωστρεφούς πολιτιστικής διαχείρισης και προβολής της σύγχρονης Ελληνικής τέχνης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν  εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και γνωστοί εικαστικοί. Παρευρέθηκαν επίσης ο  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας Θωμάς Κοτρωνιάς και ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καρακώστας.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...