Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χτύπησε το καμπανάκι της λήξης στη Wall Street

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χτύπησε το καμπανάκι της λήξης στη Wall Street

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος «σήμανε» τη λήξη της συνεδρίασης της Wall Street
Το καμπανάκι  λήξης της συνεδρίασης στη Wall Street, χτύπησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στις 23:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας ολοκληρώνοντας τις προγραμματισμένες του υποχρεώσεις, στην επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη.
 
Στις τέσσερεις παρά τέταρτο το απόγευμα, τοπική ώρα, ο κ. Τσακαλώτος κλήθηκε να σημάνει την λήξη των εργασιών της ημέρας της Ελλάδας στην αμερικανική αγορά. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, ανάλογο της βελτίωσης των όρων διαπραγμάτευσης των ελληνικών τίτλων στις κεφαλαιαγορές, τις τελευταίες  εβδομάδες,  κάτι που είναι γνωστό στους τρέιντερς του αμερικανικού χρηματιστηρίου.  
 
Κατά την είσοδο του υπουργού στην αίθουσα, δέχτηκε τις επευφημίες και τα χειροκροτήματα, των παρευρισκομένων ενώ τα βίντεογουόλ του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης απεικόνιζαν μια τεράστια ελληνική σημαία να κυματίζει. Όπως είναι το πρωτόκολλο ο κ. Τσακαλώτος, ευδιάθετος  και χαμογελαστός, χτύπησε με δύναμη και το σφυρί για τη λήξη της συνεδρίασης. 
 
Στην ημέρα με ελληνικό άρωμα, ο Dow Jones σημείωσε κέρδισε το 0,49%, της αξίας του, φτάνοντας στις 24.505 μονάδες, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Nasdaq σημείωσε πτώση 0,19%, στις 6.862 μονάδες.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/313503-O-Eykleides-Tsakalotos-semane-te-lexe-tes-synedriases-tes-Wall-Street ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...