«Ο Μπογέ χρειάζεται εμπιστοσύνη για να κάνει τη διαφορά»

«Ο Μπογέ χρειάζεται εμπιστοσύνη για να κάνει τη διαφορά»

Παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αρκεί να έχει την εμπιστοσύνη της ομάδας, θεωρεί τον Λούκας Μπογέ ο προπονητής της Θέλτα Χουάν Κάρλος Ουνθούε.

«Είναι ένας παίκτης που χρειάζεται εμπιστοσύνη για να βγάλει τον καλό του εαυτό και να καταφέρει να κάνει τη διαφορά. Έχει την ικανότητα να παίξει και στα δύο άκρα, κάποιες φορές το κάνει και στην κορυφή της επίθεσης, αλλά εγώ θεωρώ πως αποδίδει καλύτερα ως μεσοεπιθετικός και όχι ως καθαρόαιμος σέντερ φορ», τόνισε αρχικά σε αθλητική εφημερίδα ο άλλοτε συνεργάτης του Λουίς Ενρίκε στην Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε:

«Ο Λούκας έχει πολύ καλά χτυπήματα με το δεξί και θεωρώ ότι πρέπει να το τολμά περισσότερο. Αν το κάνει, είμαι σίγουρος πως θα βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο από την προσπάθειά του τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες. Είναι κομβικό να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και θεωρώ ότι μετά το αρκετά μεγάλο-είναι αλήθεια-διάστημα προσαρμογής στον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού, είναι έτοιμος να βγάλει όσα έδειξε στην Αργεντινή».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/337418-O-Mpoge-chreiazetai-empistosyne-gia-na-kanei-te-diaphora ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...