Ο Μπρούνο Μαγκαλίενς νικητής του Ακρόπολις

Ο Μπρούνο Μαγκαλίενς νικητής του Ακρόπολις

Με τους κυριότερους αντιπάλους του εκτός συναγωνισμού και σημαντική διαφορά από τους διώκτες του ο Μπρούνο Μαγκαλίενς επικράτησε στο Ράλλυ Ακρόπολις.

Με περισσότερο από ένα λεπτό διαφοράς από τον Νόρμπερτ Χέρτσιγκ, ο 3 φορές πρωταθλητής Πορτογαλίας σημείωσε την πρώτη του φετινή νίκη στο φετινό ERC, αλλά και την πρώτη νίκη του στο Ακρόπολις.

O 37χρονος οδηγός από τη Λισσαβόνα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες και έφτασε στην κατάκτηση της νίκης.

Δεύτερος της γενικής ήταν ο Ούγγρος Νόρμπερτ Χέρτσιγκ Την τριάδα των νικητών συμπλήρωσε ο Πολωνός Χούμπερτ Πτάτσεκ. Ο Νορβηγός Έιβιντ Μπρίνιλνσεν βρέθηκε στην τέταρτη θέση, με τον Κύπριο Σίμο Γαλαταριώτη να ακολουθεί. Στην έκτη θέση τερμάτισε ο Πολωνός Γκρέγκοζ Γκζεπ, ενώ έβδομος ήταν ο Ιορδάνης Σερδερίδης. Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Τούρκος Ορχάν Αβτζίογλ που με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να σκαρφαλώσει στην όγδοη θέση της γενικής.

Νικητές του ελληνικού αγώνα ήταν οι Κύπριοι Σίμος Γαλαταριώτης – Αντώνης Ιωάννου, ενώ τους βαθμούς της νίκης του 3ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος πήραν οι Θέμης Χαλκιάς – Λεωνίδας Μαχαίρας, εμπρός από τους Γιώργο Κεχαγιά – Βασίλη Μπασιούκα και Γιάννη Μπαντούνα – Κωνσταντίνο Σούκουλη.

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/333685-O-Mproyno-Magkaliens-niketes-toy-Akropolis ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...