Ο Νίκος Παππάς στο νέο δελτίο ειδήσεων του KONTRA

Ο Νίκος Παππάς στο νέο δελτίο ειδήσεων του KONTRA

«Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει τεταμένες σχέσεις με τους γείτονές της»

Η ΝΔ πρέπει θα πρέπει να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή από όλες αυτές τις δυνάμεις που επιτέθηκαν στον Γιάννη Μπουτάρη» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Kontra.

Παράλληλα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επεσήμανε ότι «Δεν μπορεί η Ελλάδα να έχει τεταμένες σχέσεις με τους γείτονές της και να αφήνει τρίτους να ασκούν επιρροές σε αυτούς».

Ο κ. Παππάς αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας «Μακεδονία του Ίλιντεν», συνέστησε ψυχραιμία προσθέτοντας ότι η Ελλάδα θέλει μία λύση λειτουργική και βαδίζει με βάση τις προτάσεις που έχει βάλει στο τραπέζι ο ΟΗΕ.

«Είμαι βέβαιος» τόνισε ο κ. Παππάς ότι «θα φτάσουμε σε μια λύση που θα συγκεντρώσει ευρύτερη πλειοψηφία στη Βουλή. Ελπίζω ότι θα είναι μία λύση την οποία θα υποστηρίξει και ο Πάνος Καμμένος».

«Σε κάθε περίπτωση» σημείωσε, «η συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο έχει στέρεες βάσεις και η σημερινή κυβερνητική πλειοψηφία θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια».

Στη διαπραγμάτευση με την πΓΔΜ ο κ. Παππάς ανέφερε «πως έχουμε κερδίσει ήδη το «erga omnes» και τη συνταγματική αναθεώρηση στη γείτονα. Την ίδια ώρα, η ΝΔ ακροβατεί μεταξύ της θέσης του αρχηγού της και αυτής του εκπροσώπου της. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια συγγνώμη στον κόσμο που κατέβηκε στα συλλαλητήρια», ανέφερε.

Ο κ. Παππάς δήλωσε, τέλος ότι η διαδικασία με τις τηλεοπτικές Άδειες ολοκληρώνεται και ο ίδιος αισθάνεται δικαιωμένος αλλά και με ένα πικρό χαμόγελο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/332543-O-Nikos-Pappas-sto-neo-deltio-eideseon-toy-KONTRA ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...