Ο Ντίνος Τσουκαλάς για το κλείσιμο του παραλιακού του Γριμπόβου

Για μια ακόμη φορά η Δημοτική Αρχή, λειτουργώντας αποσπασματικά και χωρίς ολοκληρωμένο σχεδιασμό για την πόλη της Ναυπάκτου, δημιουργεί πρόβληματα με αποφάσεις που βάζουν σε σκέψεις ακόμη και τον πιο καλόπιστο παρατηρητή, σε σχέση με τη σκοπιμότητα τους.

Η απόφαση να παραταθεί το κλείσιμο της παραλίας του Γριμπόβου μέχρι την 1η Νοεμβρίου, δεν υπηρετεί σε αυτή τη φάση ένα σαφές και μακρόπνοο σχέδιο παρεμβάσεων, που θα οδηγήσουν σταδιακά σε μια βελτίωση της εικόνας της πόλης και της λειτουργικότητας της, αντίθετα είναι σαφές πως δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι βλέπουν τους τζίρους τους να κατρακυλούν επικίνδυνα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς!!

Τέτοιες αποφάσεις – παρεμβάσεις είναι σαφές πως πρέπει να αποτελούν αποτέλεσμα γόνιμου και ειλικρινούς διαλόγου με όλους τους εμπλεκόμενους και όχι να παίρνονται κυριολεκτικά “στο πόδι”. Αυτή η διαδικασία βέβαια προυποθέτει και μια Δημοτική Αρχή με όραμα για την πόλη και σχέδιο για την μελλοντική της πορεία και εξέλιξη…



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...