Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» τον ΟΦΗ και συνεχίζει χωρίς απώλειες

Ο Ολυμπιακός «διέλυσε» τον ΟΦΗ και συνεχίζει χωρίς απώλειες

Ο Ολυμπιακός, πέτυχε ακόμη ένα άνετο τρίποντο και εξακολουθεί να μην έχει απώλεια βαθμού στο φετινό πρωτάθλημα, μιας και “διέλυσε” τον ΟΦΗ με 28-1 για την εξ’ αναβολής αναμέτρησης της έβδομης αγωνιστικής.

Στο παιχνίδι του Πειραιά, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δε δέχτηκαν γκολ για τρία οκτάλεπτα.

Έξι γκολ σημείωσε ο Φουντούλης που ήταν και ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης. Το μοναδικό γκολ του ΟΦΗ σημείωσε ο Παπανικολάου.

Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το παιχνίδι με την Όρβοσι στον Πειραιά για τη δέκατη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για να εξακολουθούν να είναι στην πρώτη θέση του ομίλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΟΦΗ 28-1

Οκτάλεπτα: 7-0, 7-1, 8-0, 6-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 6, Νικολαϊδης, Δερβίσης 4, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 3, Αργυρόπουλος 3, Ομπράντοβιτς 2, Δαλμάρας, Πρέκας 2, Γαβαλάς Σπ. 3.

ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Καβουσανός, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Σιράπογλου, Βασιλάκης, Γεωργόπουλος, Καλής, Πίσσας, Λεονταράκης, Κλήμος, Γιγουρτάκης, Ντάνγκαν.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/324687-O-Olympiakos-dielyse-ton-OPHE-kai-synechizei-choris-apoleies ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...