Ο Π. Κωσταράς στ’ αστέρια του Champions League

Ιδιαίτερη τιμή για την Ελληνική Διαιτησία , πόσο μάλλον για την πόλη του Αγρινίου και τη διαιτησία του Νομού μας, αποτελεί η συμμετοχή του Αγρινιώτη διεθνή Βοηθού διαιτητή Πολυχρόνη Κωσταρά στον ποδοσφαιρικό αγώνα των ομίλων του Champions Leagueανάμεσα στην Athletic Bilbao και τη Shakhtar Donetsk.

Μετρώντας ήδη 5 χρόνια και 72 ματς στην Ελληνική Super League , το 2014 η επιτροπή διαιτησίας της UEFA τον έχρισε διεθνή. Μέσα σε ελάχιστους μήνες ,ο Κωσταράς συμμετείχε σε 12 διεθνή ματς,με σημαντικότερα αυτά για τα προκριματικά του Champions League  Λιλ-Γκρασχόπερς και του EL Τορίνο- Σπλιτ καθώς και το ματς της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Ισπανίας με αντίπαλο τα Σκόπια για τα προκριματικά του EURO 2016.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 31χρονου Αγρινιώτη διεθνή βοηθού στα παραπάνω ματς ήταν αρκετές έτσι ώστε απόψε (17/9) να είναι μέλος της εξάδας (Σιδηρόπουλος, Ευθυμιάδης, Κωσταράς, Σπάθας,Τριτσώνης και Ακρίβος) που θα διαιτητεύσει τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions LeagueΕίναι η πρώτη φορά ύστερα από το 2008 που Έλληνες διαιτητές θα διευθύνουνε αγώνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

http://allsportsagrinio.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...