( Ο.ΣΥ.Ν. ) : Σοβαρά προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ναυπακτίας.

Υπόμνημα που κατέθεσε η Ομοσπονδία Συλλόγων Ναυπακτίας στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, κ. Σταρακά για την ακαταλληλότητα του επαρχιακού οδικού δικτύου Ναυπακτίας.:

Διαβάστε αναλυτικά:

Σε συνέχεια της μεταξύ μας συζήτησης που έγινε πρόσφατα στο γραφείο σας σχετικά με την κατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου ιδιαίτερα της ορεινής Ναυπακτίας, με το έγγραφό μας αυτό σας εκθέτουμε και γραπτά τις επισημάνσεις μας σε ό,τι έχει σχέση με την προβληματική κατάσταση του επαρχιακού οδικού δικτύου της Ναυπακτίας.

Το Κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας εκτιμά ότι πρέπει να δοθεί  ιδιαίτερη προσοχή στο ότι υπάρχουν ακόμη σήμερα χωριά τα οποία συνδέονται με το βασικό επαρχιακό δίκτυο με χωματόδρομο. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα το χειμώνα , είναι σύνηθες το φαινόμενο αδυναμίας μετάβασης των κατοίκων στα αντίστοιχα Κοινοτικά Διαμερίσματα λόγω ακαταλληλότητας του επαρχιακού οδικού δικτύου.  Πρόκειται για τα χωριά (με αλφαβητική σειρά)  :  Δενδροχώρι, Καλλονή, Καστανιά, Κυδωνιά, Λιβαδάκι, Μανδρινή και Νιόκαστρο.

Η μέχρι σήμερα εκτέλεση αναγκαίων  τεχνικών  έργων στους  αντίστοιχους  δρόμους   από  τις

αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες γίνονται δυστυχώς με πολύ αργό  και αναποτελεσματικό ρυθμό, γεγονός που αποδεικνύεται από την επικρατούσα ακόμη σήμερα το 2014 πολύ προβληματική κατάσταση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο  των χωριών που προαναφέρθηκαν.  Είναι αυτονόητο ότι ζητάμε  την ενεργοποίηση επιτέλους όλων των αρμοδίων ώστε σε λογικό βάθος χρόνου να δοθεί ουσιαστική λύση στο παραπάνω πρόβλημα.

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τις δικές σας σχετικές ενέργειες.

 

 

 

 

Με εκτίμηση

Για το Κεντρικό Συμβούλιο της Ο.ΣΥ.Ν.

Ο Πρόεδρος                                   Η Γραμματέας

 

 

Τσώτας  Ιωάννης                                   Πια Ιωάννα

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...