Ο Τραμπ θα αναπτύξει άμεσα την Εθνοφρουρά στα σύνορα με το Μεξικό

Ο Τραμπ θα αναπτύξει άμεσα την Εθνοφρουρά στα σύνορα με το Μεξικό

Ο Ντ.Τραμπ θα αναπτύξει άμεσα την Εθνοφρουρά στα σύνορα με το Μεξικό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, θα υπογράψει σήμερα μια απόφαση με την οποία θα διατάζει την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς, για να βοηθήσει στην προστασία των συνόρων με το Μεξικό

«Ο πρόεδρος έδωσε οδηγίες στο υπουργείο Άμυνας και το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας να συνεργαστούν με τους κυβερνήτες για την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στα νοτιοδυτικά σύνορα», για να βοηθήσουν την ομοσπονδιακή υπηρεσία Φρούρησης των Συνόρων, ανέφερε η υπουργός.

Η Νίλσεν εξήγησε ότι τα μέλη της Εθνοφρουράς θα έχουν μόνο υποστηρικτικό ρόλο στις επιχειρήσεις των συνοριοφυλάκων και εξέφρασε την ελπίδα ότι η ανάπτυξή τους θα ξεκινήσει άμεσα, ακόμη και το βράδυ της Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης, ώρα Ελλάδας). Πρόσθεσε ότι σκοπεύει να μιλήσει σήμερα με τους κυβερνήτες των Πολιτειών που συνορεύουν με το Μεξικό.

Η υπουργός είπε επίσης ότι η κυβέρνηση προωθεί ένα νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης και ότι η ίδια είναι αισιόδοξη ότι θα ψηφιστεί από το Κογκρέσο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/327647-O-Tramp-tha-anaptyxei-amesa-ten-Ethnophroyra-sta-synora-me-to-Mexiko ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...