Ο Τόμας Μαρκλ «σπάει» τη σιωπή του: Τι είπε στον Χάρι όταν του ζήτησε το χέρι της Μέγκαν

Ο Τόμας Μαρκλ «σπάει» τη σιωπή του: Τι είπε στον Χάρι όταν του ζήτησε το χέρι της Μέγκαν

Ο Τόμας Μαρκλ «σπάει» τη σιωπή του: Τι είπα στον Χάρι όταν μου ζήτησε το χέρι της Μέγκαν

Ο Τόμας Μαρκλ φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να «κερδίσει» τη δημοσιότητα που έχασε επειδή έλειψε από τον γάμο της κόρης του.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ σε συνέντευξή του υποστήριξε ότι ο πρίγκιπας Χάρι του ζήτησε να… δώσει μια ευκαιρία στον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ αποκάλυψε τι είπε ο ίδιος στον γαμπρό του, όταν του ζήτησε το χέρι της κόρης του.

Ο 73χρονος είπε στο ITV ότι έχει κάνει αρκετές τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Χάρι, μεταξύ των οποίων και εκείνη που του ζήτησε την άδεια να παντρευτεί την κόρη του. Υποστήριξε μάλιστα ότι οι δυο τους έχουν συζητήσει για τον Αμερικανό πρόεδρο τουλάχιστον μια φορά. «Στις συζητήσεις μας εγώ παραπονιόμουν ότι δεν μου αρέσει ο Ντόναλντ Τραμπ. Εκείνος μου είπε “δώσε στον Τραμπ μια ευκαιρία”. Εγώ διαφωνώ με αυτό κατά κάποιο τρόπο», είπε ο Τόμας Μαρκλ.

Επίσης υποστήριξε ότι ρώτησε τον γαμπρό του για την απόφαση των Βρετανών υπέρ του Brexit- με το δημοψήφισμα- και έμεινε με την εντύπωση ότι ο Χάρι είναι άνετος με την έξοδο της χώρας από την ΕΕ. «Νομίζω ότι ήταν ανοιχτός στο πείραμα», είπε ο 73χρονος.
Πάντως, ο εκπρόσωπος Τύπου του πρίγκιπα αρνήθηκε να σχολιάσει στο Associated Press τα λεγόμενα του Τόμας Μαρκλ, τα οποία προκαλούν εντύπωση, καθώς τα εξέχοντα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι πολύ προσεκτικά στο να μη σχολιάζουν πολιτικά ζητήματα, εσωτερικά ή διεθνή.

Απίστευτη ήταν η ατάκα του 73χρονου και όταν του ζήτησε ο Χάρι το χέρι της Μέγκαν. «Είσαι κύριος, υποσχέσου μου ότι ποτέ δεν θα σηκώσεις το χέρι σου στην κόρη μου και βεβαίως θα σου δώσω την άδειά μου», είπε στον πρίγκιπα κατά τα λεγόμενά του. Επίσης, υποστήριξε ότι η Μέγκαν συγκινήθηκε, όταν ο ίδιος ενημέρωσε το ζευγάρι ότι δεν θα παραστεί στον γάμο.

«Απογοητεύτηκαν. Η Μέγκαν έκλαψε, είμαι σίγουρος. Εκλαψε και είπαν και οι δύο “Φρόντισε τον εαυτό σου, ανησυχούμε πραγματικά για εσένα”. Μου είπαν ότι το σημαντικό ήταν να γίνω καλά».

Ο Τόμας Μαρκλ έλειπε από τον πριγκιπικό γάμο, εξαιτίας καρδιολογικού προβλήματος και δήλωσε στο ITV ότι νιώθει πολύ καλύτερα. Είπε πως ένιωσε πολύ περήφανος παρακολουθώντας τον γάμο από την Καλιφόρνια, αλλά συμπλήρωσε: «Το ατυχές για εμένα είναι πως είμαι μια “υποσημείωση” σε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας, αντί να είμαι ο πατέρας που την παρέδωσε στον γάμο». Παράλληλα, δήλωσε ότι ήταν τιμή του το γεγονός ότι τον αντικατέστησε ο πρίγκιπας Κάρολος, στο τελευταίο. «Ποιος θα ήταν καλύτερος;», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι ήταν υπέροχο αυτό που έκανε.

Ο 73χρονος δεν παρέλειψε να κάνει και μία πρόβλεψη για το πότε θα μεγαλώσει η οικογένεια του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ, εκτιμώντας ότι σύντομα θα επιδιώξουν να αποκτήσουν παιδιά. «Εκείνη θέλει παιδιά εδώ και καιρό», είπε για την κόρη του.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/335015-O-Tomas-Markl-spaei-te-siope-toy-Ti-eipa-ston-CHari-otan-moy-zetese-to-cheri-tes-Megkan ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...