Ο Φώτης Σπυρόπουλος από την Ναυπακτία στο ευρωπαϊκό συνέδριο εγκληματολογίας στο Σαράγεβο

Ο δικηγόρος και διδάκτορας ποινικού δικαίου και εγκληματολογίας της Νομική Αθήνας Φώτης Σπυρόπουλος από τη Γαβρολίμνη Ναυπακτίας ξεχωρίζει επιστημονικά στο ευρωπαϊκό συνέδριο εγκληματολογίας το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Σαράγεβο της Βοσνίας.

Ο Δρ. Φώτης Σπυρόπουλος παρουσίασε κομμάτι της δουλειάς του ως μεταδιδακτορικός ερευνητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής αναφορικά με τα fake news. Επίσης, συμμετείχε σε άλλες δύο παρουσιάσεις σχετικά με το Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος, του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος.

Το συνέδριο αυτό είναι το μεγαλύτερο συνέδριο εγκληματολογίας στην Ευρώπη στο οποίο συμμετέχουν οι κορυφαίοι επιστήμονες του κλάδου αυτού.

O Δρ. Φώτης Σπυρόπουλος στο κέντρο, από αριστερά του ο Καθηγητής G. Mesko (Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Εγκληματολογίας) και δεξιά του η Δρ. Αναστασία Χαλκιά (Πρόεδρος ΚΕΜΕ) και η Μάρθα Λεμπέση (Διευθύντρια ΚΕΜΕ).

 

Ο Δρ. Φώτης Σπυρόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα της Διεθνούς Εταιρείας Εγκληματολογίας Stephan Parmentier, τον Καθηγητή Shadd Maruna (Queen’s University, UK), την Δρ. Αναστασία Χαλκιά και την Μάρθα Λεμπέση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...