Ο διαιτητής του ημιτελικού Βραζιλία-Γερμανία 1-7 ασχολείται με την προπονητική στην Ισπανία!

Ο διαιτητής του ημιτελικού Βραζιλία-Γερμανία 1-7 ασχολείται με την προπονητική στην Ισπανία!

O Μάρκο Αντόνιο Ροντρίγκες, ο πολύ γνωστός Μεξικανός διαιτητής άφησε τη σφυρίχτρα και πλέον ασχολείται με την προπονητική.

Ο πρώην – πλέον- ρέφερι υψηλού επιπέδου, σφύριξε μεταξύ άλλων τον  ημιτελικό ανάμεσα στη Βραζιλία και τη Γερμανία με αποτέλεσμα 1-7 υπέρ των «πάντσερ», στο Μουντιάλ του 2014.

Μετά από τρία μουντιάλ και 600 ματς πρωταθλήματος, ο Ροντρίγκες αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα στην προπονητική και πλέον τον βρίσκει κανείς στη Μαδρίτη και στις εγκαταστάσεις της εθνικής Ισπανίας, όπου εμπλουτίζει τις γνώσεις του.

Όνειρό του ένας πάγκος στην Ισπανία.

«Ελπίζω να υπάρχει ένας γενναίος, ένας διευθυντής ή ένας οραματιστής που να μου προσφέρει μια ευκαιρία ως προπονητή. Η φιλοδοξία μου είναι μια ομάδα στη δεύτερη ή πρώτη κατηγορία της Ισπανίας. Θα μου πούν γιατί το λέω αυτό. Έχω δομή και εκπαίδευση, εκτός από ένα έτοιμο τεχνικό επιτελείο που περιμένει κάποιον να μας εμπιστευτεί».

Ο Μεξικανός θεωρεί ότι το παρελθόν του ως διαιτητής δεν θα τον επηρεάσει.

«Το αντίθετο. Θα με κάνει πιο δυνατό. Ένας διαιτητής διαχειρίζεται πολλές καταστάσεις όταν διευθύνει ματς  σε υψηλό επίπεδο και μέσω αυτών η διαιτησία σου δίνει μια εντυπωσιακή παρακαταθήκη».

Το Μουντιάλ της Ρωσίας θα μπορούσε να είναι το τέταρτο στην καριέρα του. Όμως εκείνος πιστεύει ότι κάποια ομάδα τον περιμένει να γίνει προπονητής της.

Πηγή: Filathlos.gr

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/332317-O-diaitetes-toy-emitelikoy-Brazilia-Germania-1-7-ascholeitai-me-ten-proponetike-sten-Ispania ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...