Ο καβγάς που οδήγησε στο χωρισμό Αλέξανδρο Μπουρδούμη – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Ο καβγάς που οδήγησε στο χωρισμό Αλέξανδρο Μπουρδούμη – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Ετοιμάζονταν στις 23 Σεπτεμβρίου να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά τελικά χώρισαν.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ενώ όπως αποκαλύπτει η Real Life, καβδάδισαν πολύ έντονα.

Τη στιγμή που το ζευγάρι και οι οικογένειές τους βρίσκονταν στη διαδικασία αποστολής των προσκλητηρίων, κάνοντας παράλληλα διακοπές στην Πάτμο, ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος χώρισαν, μετά από ένα χρόνο σχέσης.

Μάλιστα, το περασμένο Πάσχα όπως έγινε γνωστό σε ταξίδι τους στη Βενετία, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στην Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, και εκείνη δέχτηκε.

Έτσι, άρχισαν τις ετοιμασίες και όλα έμοιαζαν έτοιμα για τη μεγάλη μέρα στις 23 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι, μάλιστα, δεν έκρυβε τον έρωτά του, με τις δημόσιες εξομολογήσεις να μην λείπουν. Ηταν μόλις πριν λίγο καιρό όταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασε στη σκηνή την καλή του για να της εξομολογηθεί τον έρωτά του με ένα τραγούδι. 

Και ενώ ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος ενώ βρίσκονταν στην τελική ευθεία πριν το γάμο απολάμβαναν τις διακοπές τους στην Πάτμο, ξαφνικά, χώρισαν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τη Real, ο χωρισμός ήταν άσχημος.

Όσο για τον λόγο, ήταν μια έντονη διαμάχη που είχαν ενώ βρίσκονταν στην Πάτμο. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, άτομα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντός τους έκαναν λόγο για έντονο καβγά τους κάποια στιγμή στο νησί που έφερε τα πάνω κάτω στη σχέση τους. Τόσο έντονο που φαίνεται να οδηγεί σε ακύρωση του γάμου. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το μέχρι πρότινος ευτυχισμένο ζευγάρι, την Πέμπτη που μας πέρασε κι ενώ βρισκόταν στην Πάτμο και σχεδίαζε να συνεχίσει τις διακοπές του στην Κω και να επιστρέψει στην Αθήνα στο τέλος του μήνα, ακύρωσε τα σχέδιά του. 

Από εκείνη τη στιγμή η Αλεξάνδρα έχει ανεβάσει μια φωτογραφία της μόνη στο νησί, την οποία πολλοί εξέλαβαν ως την επιβεβαίωση του χωρισμού γράφοντας: «Μερικές φορές κοιτάω ψηλά, χαμογελώ και λέω ‘Ξέρω ότι ήσουν εσύ Θεέ μου! Ευχαριστώ!».

Οι τελευταίες κοινές φωτογραφίες που πόσταρε η δημοσιογράφος στο Ιnstagram, μαζί με τον ηθοποιό, μόλις λίγες ημέρες πριν το χωρισμό:

Από το ταξίδι στη Βενετία κατά τη διάρκεια του οποίου έγινε η πρόταση γάμου: 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/297609-O-kabgas-poy-odegese-sto-chorismo-Alexandro-Mpoyrdoyme-Alexandra-CHatzegeorgioy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...