Ο ορισμός για το μεγαλείο του αθλητισμού με μία λέξη από την Ελευθερία Πλευρίτου: «Συγγνώμη…»

Ο ορισμός για το μεγαλείο του αθλητισμού με μία λέξη από την Ελευθερία Πλευρίτου: «Συγγνώμη…»

Το αγωνιστικό ήθος που διαθέτει η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών, αποτυπώθηκε για ακόμη μία φορά. Η Ελευθερία Πλευρίτου, με δηλώσεις της από την Βαρκελώνη, ζήτησε συγγνώμη που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ενώ αναφέρθηκε και στην αλληλεγγύη που παρατηρείται στην Ελλάδα μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

«Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του με μια μεγάλη διάκριση για την ομάδα μας που φέρνει θετικούς οιωνούς και φιλοδοξίες για το μέλλον. Η δυναμική της ομάδας κρίνεται από την όλη πορεία της στη διοργάνωση και όχι από ένα παιχνίδι. Είχαμε πολύ καλή απόδοση στα δύσκολα παιχνίδια αν και ξέρουμε ότι στον τελικό θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε», δήλωσε μετά το ματς, για να προσθέσει με ανάρτησή της στα social media.

«Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τον τελικό μας στόχο!! Δεύτερες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών!! Δυστυχώς στον τελικό δεν ήταν η μέρα μας, δεν παίξαμε όπως μπορούμε!! Ελπίζουμε να χαρίσαμε κάποια χαμόγελα και ελπίδες  στους συνανθρώπους μας, πίσω στην Ελλάδα, που πλήττονται από απώλειες και στεναχώρια. Τα πράγματα μόνο καλύτερα μπορούν να γίνουν αν βοηθάμε όλοι μαζί, όπως και κάνουμε τις τελευταίες μέρες!! Όμως να θυμάστε το ατσάλι όσο το χτυπάς γίνεται πιο δυνατό!!! Αυτή η ομάδα έχει μέλλον  και θα προσπαθούμε να το δείχνουμε συνεχώς!! Αυτή η χώρα και αυτός ο λαός έχουν μάθει να αναγεννιούνται μέσα από τις στάχτες τους… ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!» 

Να θυμίσουμε ότι μετά τον τελικό, ο Γιώργος Μορφέσης έκανε λόγο για “ιδανική χρονιά”, ενώ ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, χαρακτήρισε “άθλο” την κατάκτηση μεταλλίου από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των γυναικών.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/338386-O-orismos-gia-to-megaleio-toy-athletismoy-me-mia-lexe-apo-ten-Eleytheria-Pleyritoy-Syggnome ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...