Ο «πύργος» της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Πατρών είναι από την Ναύπακτο (pics)

Ένα από τα σημαντικά ατού του Απόλλωνα Πατρών, στο πρωτάθλημα της Α2, θα είναι και φέτος η Φωτεινή Ξάνθη.

Η όμορφη παίκτρια από την Ναύπακτο που έχουμε γνωρίσει στην Πάτρα μέσα από την δυναμική της παρουσία στα τερέν του βόλεϊ θα αποτελέσει με την εμπειρία της μία από τις στυλοβάτες της νεανικής ομάδας που κτίζει ο Γιώργος Λυκούδης.

Η Φωτεινή Ξάνθη σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο Τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών και πέρα από τα γήπεδα της σάλας την έχουμε δει και  στους αγώνες beach volley, κάνοντας σημαντικά πράγματα και στην άμμο.

Η 23χρονη παίκτρια του Απόλλωνα Πατρών, είναι ένας «πύργος» για την ομάδα του Γιώργου Λυκούδη, λόγω του ύψους της, καταφέρνοντας πάντα να δίνει σημαντικούς πόνους, σε κρίσιμα σημεία των ματς.

Είναι ένα κορίτσι που δίνει και την ψυχή του για την ομάδα, έχοντας προσωπικότητα και πάθος μέσα στο τερέν ενώ ταυτόχρονα είναι μία από τις ωραιότερες παρουσίες του Πατρινού βόλεϊ.

patrasevents.gr

 

Ο «πύργος» της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Πατρών είναι από την Ναύπακτο (pics) Ο «πύργος» της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Πατρών είναι από την Ναύπακτο (pics) Ο «πύργος» της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Πατρών είναι από την Ναύπακτο (pics)


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...