ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ούτε ένας πυρσός με την Ξάνθη»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ούτε ένας πυρσός με την Ξάνθη»

Ενημέρωση στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα βρεθούν στο γήπεδο της Ξάνθης, προκειμένου να έχουν αψεγάδιαστη συμπεριφορά ώστε να αποφευχθεί μελλοντική τιμωρία, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους, που θα βρεθούν απόψε στις εξέδρες του γηπέδου της Ξάνθης, την απόλυτη αναγκαιότητα να επιδείξουν την ίδια αψεγάδιαστη συμπεριφορά, που είχαν στα τελευταία ματς, αποφεύγοντας το άναμμα ακόμα και ενός πυρσού και να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας μόνο με τη φωνή τους. Παρακαλείστε επίσης για την έγκαιρη προσέλευση στο γήπεδο για την αποφυγή της δικής σας ταλαιπωρίας και για την απόλυτη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των αστυνομικών αρχών. 

Πρόκειται για ματς υψηλής επικινδυνότητας, ενόψει και των εξαιρετικά κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν για την ομάδα μας και για κανένα λόγο δεν θα πρέπει να δώσουμε την παραμικρή αφορμή σε όσους τυχόν παραμονεύουν για να δημιουργήσουν πρόβλημα σε βάρος της ΑΕΚ. 

Όλοι μαζί, ενεργώντας με αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ΑΕΚ, αποδείξατε με τη συμπεριφορά σας στους τελευταίους αγώνες ότι προσπαθώντας οργανωμένα και από κοινού, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα προστατεύοντας την ομάδα μας και αποφεύγοντας τις παγίδες. 

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια θα πρέπει να βαδίσουμε μαζί μέχρι το τέλος και για κανένα λόγο δεν θα πρέπει να στερήσετε από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας τη δική σας παρουσία και την πολύτιμη υποστήριξη που τόσο πολύ έχουν ανάγκη». 

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/305451-PAE-AEK-Oyte-enas-pyrsos-me-ten-Xanthe ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...