ΠΑΣΟΚ Φωκίδας: Την Κυριακή ψηφίζουμε ΝΑΙ στην Ελλάδα Ναι στο Ευρώ

Έφτασε η ώρα της κρίσιμης μάχης.

Έφτασε η ώρα της ευθύνης του κάθε πολίτη.

Έφτασε η μέρα για το μεγάλο ΝΑΙ.

Από όλους εμάς εξαρτάται πλέον το μέλλον της Ελλάδας.

Λέμε ΟΧΙ στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, γιατί μας ενδιαφέρει ο απλός Έλληνας πολίτης και η χώρα μας η Ελλάδα.

Σ΄ αυτή την κρίσιμη ώρα με τα μεγάλα διλήμματα το ΠΑΣΟΚ τοποθετείται για μια ακόμη φορά με ευθύνη, θάρρος και συνέπεια. Έχουμε διατυπώσει την αντίθεσή μας στο διχαστικό δημοψήφισμα με τα πλαστά διλήμματα, που εισηγήθηκε και ψήφισε στην Βουλή η Κυβερνητική πλειοψηφία των ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ με την θετική ψήφο και στήριξη της Χρυσής Αυγής.

Δυστυχώς η Κυβέρνηση επέλεξε με τυχοδιωκτικό και λαϊκίστικο τρόπο, να προχωρήσει στο δημοψήφισμα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες για τον λαό και τη χώρα.

Γιατί δεν είναι «δημοκρατική διαδικασία» ο ελάχιστος χρόνος που λειτουργεί απαγορευτικά για τον ουσιαστικό διάλογο, οι κλειστές τράπεζες και οι έλεγχοι κεφαλαίων καθώς και το κλίμα σύγχυσης στους πολίτες που δεν γνωρίζουν σε βάθος τις διαφορές των προτάσεων της Κυβέρνησης με τους δανειστές.

Από όλους εμάς, τους πολίτες αυτής της χώρας, και από κανέναν άλλον, εξαρτάται αν η χώρα μας θα συνεχίσει να πορεύεται ως ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από όλους εμάς εξαρτάται αν θα κρατηθεί η Ελλάδα στον σκληρό πυρήνα της ένωσης των ανεπτυγμένων χωρών της Ευρώπης.

Από όλους εμάς εξαρτάται αν η χώρα μας θα συνεχίσει να πορεύεται τον μονόδρομο της προόδου και της ανάπτυξης μέσω της ισότιμης συμμετοχής της στους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από όλους εμάς εξαρτάται αν θα συνεχίσει η Ελλάδα να ανήκει στον ανεπτυγμένο κόσμο ή αν θα βρεθεί στην ίδια μοίρα με τις περιθωριακές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής.

Σε αυτές τις συνθήκες δεν δικαιολογείται κανένας εφησυχασμός.

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΟΙ ΘΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ αυτές ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ.

Να μην ταπεινωθεί ο Έλληνας πολίτης.

Να μην αγωνιούμε για το αύριο, αλλά να οραματιζόμαστε και να δουλέψουμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Γι’ αυτό, ας διατρανώσουμε την απόφασή μας ότι ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ.

Ας βροντοφωνάξουμε ΝΑΙ στην Ευρώπη και ΟΧΙ στο λόμπι της δραχμής, αυτό που καθοδηγεί τις πολιτικές πρακτικές της κυβέρνησης.

Συμμετέχουμε μαζικά στο δημοψήφισμα ψηφίζοντας ΝΑΙ, για την ΕΛΛΑΔΑ, για την ΕΥΡΩΠΗ, για το ΜΕΛΛΟΝ της χώρας μας, για τη ΖΩΗ τη δική μας και των παιδιών μας.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΦΩΚΙΔΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...