ΠΟΛΟ: Στο ρελαντί με Ισραήλ και πάει για πρωτιά η Εθνική γυναικών

ΠΟΛΟ: Στο ρελαντί με Ισραήλ και πάει για πρωτιά η Εθνική γυναικών

Με 16-2 επικράτησε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών του Ισραήλ του Δημήτρη Μαυρωτά και έκανε το “3 στα 3” στον όμιλό της στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βαρκελώνης.

Μετά τη νίκη επί της Ιταλίας και την ισοπαλία στο Ιταλία-Ολλανδία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον τη δεύτερη θέση, ενώ με νίκη ή ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στις “τουλίπες” βγαίνει πρώτη.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία σημείωσε 6 γκολ για την ομάδα του Γιώργου Μορφέση, έγινε η κορυφαία σκόρερ όλων των εποχών για την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο προηγούμενο παιχνίδι ισοφάρισε την επίδοση της Αντιγόνης Ρουμπέση που ήταν στην κορυφή με 57 τέρματα, αλλά πλέον την ξεπέρασε στη σχετική λίστα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, με δεδομένο πως η Εθνική μας είναι σαφώς ανώτερη από το Ισραήλ.

Έτσι, από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκε σε θέση οδηγού, ανοίγοντας τη διαφορά στο σκορ, με τις Ισραηλινές να μην καταφέρνουν να φανούν ανταγωνιστικές και μοιραία να γνωρίζουν την ήττα.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-1, 4-0, 4-1.

Ελλάδα: Ασημάκη 6, Ξενάκη 4, Αβραμίδου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Ε. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Διαμαντοπούλου 1, Πάτρα 1.

Ισραήλ: Μπογκατσένκο 1, Φιτόριαν 1.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Πηγή filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/337699-POLO-Sto-relanti-me-Israel-kai-paei-gia-protia-e-Ethnike-gynaikon ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...