Πάτρα: Τώρα! Βροχή οι μολότοφ έξω από τα Δικαστήρια

19.50: «Βροχή» οι μολότοφ έξω από τα Δικαστήρια

19.37: Η επίθεση στο όχημα της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας έγινε από ομάδα αντιεξουσιαστών οι οποίοι βρίσκονταν στην «ουρά» της πορείας. Σύμφωνα με αυτόπτες τα άτομα έσπασαν με βαριοπούλες τα τζάμια του οχήματος και στη συνέχεια πέταξαν βόμβες μολότοφ, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Επί τόπου βρέθηκε η Πυροσβεστική άνδρες της οποίας έσβησαν άμεσα τη φωτιά.

19.32: Επίθεση με πέτρες δέχθηκε κατάστημα με είδη για κατοικίδια, στην Αθανασίου Διάκου, πριν από λίγο από ομάδα αντιεξουσιαστών, οι οποίοι πέταξαν και τρικάκια κατά της κακοποίησης των ζώων. Η πορεία ανέβηκε την Γούναρη και μέσω των Υψηλών Αλωνιών κατευθύνεται στο μνημείο του Νίκου Τεμπονέρα.

19.16: Βόμβες μολότοφ σε όχημα επί της Αγίου Ανδρέου και Γούναρη έπεσαν πριν από λίγο, στην ουρά της πορείας για το Πολυτεχνείο. Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε όχημα της Ομοσπονδίας Κυνηγών.

19.06: Νέα, τρίτη πορεία, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας. Σε αυτή συμμετέχουν περί τα 200 άτομα και ξεκίνησε έξω από το Εργατικό Κέντρο και τώρα βρίσκεται επί της Αγίου Ανδρέου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι άλλες δύο πορείες, από τους φοιτητικούς συλλόγους που ξεκίνησε από το πρώην Παράρτημα και από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία βρίσκεται σε επιφυλακή.

18.56: Ξεκίνησε πριν από λίγο η πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου από το πρώην Παράρτημα στην οδό Κορίνθου. Στην πορεία συμμετέχουν πάνω από 1.000 άτομα, τα οποία κατευθύνονται μέσω της Κολοκοτρώνη στην Όθωνος – Αμαλίας.

Αυτή την ώρα η πορεία του ΠΑΜΕ είναι στη Γούναρη και εισέρχεται στην όδο Κορίνθου.

18.34: Ξεκίνησε η πορεία των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ από την πλατεία Γεωργίου για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Στη πορεία συμμετέχουν πάνω από 800 άτομα, μεταξύ των οποίων και τα στελέχη της δημοτικής Αρχής.

Η πορεία ξεκίνησε από την οδό Μαιζώνος και κατευθύνεται προς Γούναρη.

Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση έξω από το Παράρτημα, όπου έχουν συγκεντρωθεί περί τα 800 άτομα και σε λίγο θα ξεκινήσει η πορεία, από όπου και οι φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου.

thebest.gr

18.00: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δυο συγκεντρώσεις στην Πάτρα για την συμπλήρωση 44 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, στο πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου επί της οδού Κορίνθου και στην πλατεία Γεωργίου. Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί γύρω στα 400 άτομα στην πλατεία Γεωργίου, στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και γύρω στα 200 άτομα έξω από το Παράρτημα, με τον κόσμο να συνεχίζει να κατεβαίνει παρά τον άστατο καιρό.

Θα ακολουθήσουν πορείες στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, ενώ η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου, από την πλατεία Γεωργίου πριν από λίγη ώρα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...