Πήρε τους τρεις βαθμούς η ΑΕΜ

Ένα πεντάλεπτο ήταν αρκετό στο πρώτο μέρος για την ΑΕΜ που με γκολ του Ανδρεόπουλου στο 13΄, και του Ζαχαρόπουλο στο 18΄ έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση με σκορ 2-0 επί της Θύελλας Παραβόλας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με 1΄σιγή που κρατήθηκε στη μνήμη των θυμάτων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Δυτική Αττική.
Αποκαρδιωτική η εικόνα στην κερκίδα του ΔΑΚ Μεσολογγίου, με το παιχνίδι να διεξάγεται μεταξύ συγγενών και όχι φίλων.
Παράπονα στο πρώτο μέρος από τους φιλοξενούμενους προς το πρόσωπο του δεύτερου βοηθού της αναμέτρησης κ. Μπρέσιακα για 2-3 υποδείξεις οφσάιντ.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
9΄μπαλια στον κενό χώρο του Καβαλλάρη, ατομική ενεργεία από δεξιά του Πιστιόλη και σουτ στην κλειστή γωνία θα αποκρούσει μετά πόδια ο Μπαλάσκας.
13΄ΓΚΟΟΛ, σέντρα από δεξιά του Καβαλλάρη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Ανδρεόπουλου στην απέναντι γωνία και 1-0.
18΄ΓΚΟΟΛ, γύρισμα στην περιοχή από δεξιά του Πιστιόλη στο ύψος της μικρής περιοχής, με σουτ ο Ζαχαρόπουλος θα κάνει το 2-0.
24΄σουτ του Πιστιόλη, θα μαζέψει ο Μπαλάσκας.
37΄σουτ του Καβαλλάρη άουτ.
40΄αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους, στη θέση του Σταμάτη Α. θα περάσει ο Ντίνος.
45΄σουτ του Πιστιόλη από θέση τετ τα τετ θα απόκρουση σωτήρια ο Μπαλάσκας.
45+1΄κόρνερ του Βασιλάρη, κεφαλιά Μπαλαούρα λίγο άουτ.
53΄σουτ του Ανδρεόπουλου μέσα από την περιοχή άουτ.
59΄σέντρα του Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Βασιλάρη θα μαζέψει ο Μπαλάσκας.
74΄πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στην μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία που είχαν στο παιχνίδι. Βαθειά σέντρα στην περιοχή, ο Σταμάτης Ε. θα κατεβάσει ωραία τη μπάλα στην περιοχή αποφεύγοντας με προσποίηση των προσωπικό του αντίπαλο, το σουτ όμως που θα κάνει θα περάσει άουτ.
84΄κοντρα επίθεση για την ΑΕΜ με τον Πατσουράκη να βγαίνει απέναντι από τον Μπαλάσκα, το σουτ του νεαρού επιθετικού της ΑΕΜ θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
85΄πασα στον κενό χώρο του Μιχαλόπουλου για τον Βασιλάρη, σκαφτό σουτ του τελευταίου με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Τριανταφύλλου και Μπρέσιακας.
ΑΕ Μεσολογγίου: Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος Μ., Μπαλαμπάνης, Λίτσος, Ντζιμάνης, Καβαλλάρης (46΄Χαλαζιάς), Ζαχαρόπουλος (57΄Μιχαλόπουλος), Ανδρεόπουλος (72΄Πατσουράκης), Βασιλάρης, Πιστιόλης (83΄Παππάς).
Θύελλα Παραβόλας: (Ανδρέας Κονδύλης) Μπαλάσκας, Παπαγιάννης, Σταμάτης Α. (40΄λ.τ Ντίνος), Βασιλείου (64΄Τοπαλίδης), Χονδρογιάννης, Κόκκαλης, Ρεπανίδας, Ζώγας (60΄Γιούσεφ) , Σταμάτης Ε.,  Αυγέρης (83΄Κονδύλης), Μπλέτσας.
http://aitosports.gr


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...