Πήρε το ντέρμπι ο Όμηρος. Φωτο-ρεπορτάζ

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο γήπεδο του Νεοχωρίου ο Όμηρος κέρδισε τον Τρίκαρδο Κατοχής με 3 – 0.
Το γειτονικό ντέρμπι είχε μεγάλες φάσεις και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και βάφτηκε “πράσινο” φέρνοντας τον Όμηρο στην κορυφή ισόβαθμο με τον Ατρόμητο Αντιρρίου.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να τελειώσουν καλά τις φάσεις που δημιούργησαν απέναντι στον Τρίκαρδο, που τον αδικεί το μηδέν επιθετικά καθώς είχε σημαντικές ευκαιρίες.
Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν φάσεις και από τις δύο ομάδες, όμως το 0 – 0 παρέμεινε. Ο Όμηρος πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 49ο λεπτό με σουτ του Χρήστου Φράγκου. Το γκολ έδωσε άλλο αέρα στους γηπεδούχουε, που δεν τελείωσαν καλά δύο φάσεις στο επόμενο δεκλαπτο και στο 60΄ ο Νάκος έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει σουτάροντας ελάχιστα άουτ. Ο Τρίκαρδος είχε μια καλή στιγμή με το Γαβρίνα στο 65΄ και στο επόμενο λεπτό ο Βαγγέλης Βασιλάρης με πολύ όμορφο σουτ μετά από ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα του Ομήρου. Στο 77΄ ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Χρήστου Φράγκου έκανε το 3 – 0 “σφραγίζοντας” τη νίκη της ομάδας του Χρήστου Καραπίτσου. Ο Τρίκαρδος στη συνέχεια είχε δοκάρι και ευκαιρίες, αλλά το 3 – 0 παρέμεινε ως το τελικό σφύριγμα του Ματσούκα.

Ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Ο Όμηρος ανέβασε πολύ την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο και σε αυτό συνέβαλαν αρκετοί παίκτες. Αν υπήρχαν “υπαρχηγοί” οι Βαγγέλης Βασιλάρης και Νίκος Τσίμπιτσης παίρνουν αυτό το ρόλο, ο Φράγκος είχε ξανά συμμετοχή στα γκολ, αλλά ο Αλέξανδρος Θεοδωρίδης έκανε καταπληκτική εμφάνιση. Δεν ήταν μόνο το τέρμα που πέτυχε, αλλά φάνηκε ότι η αλλαγή του έδωσε άλλο “πρόσωπο” στον Όμηρο και ο ίδιος κέρδισε πολλές μονομαχίες, ενώ είχε ψυχραιμία στις κινήσεις του.

Η φάση του αγώνα. Το πρώτο γκολ του Ομήρου έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους που δημιούργησαν φάσεις, αλλά το παιχνίδι θα άλλαζε αν η φάση του 60ου λεπτού είχε διαφορετική κατάληξη. Το πλασέ του Νάκου πέρασε ελάχιστα άουτ και εκεί χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία του Τρίκαρδου να φέρει άλλη εξέλιξη στον αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα.

5΄ Φάουλ του Φράγκου η μπάλα πέρασε άουτ.
20΄ Σούτ  του Φράγκου έδιωξε σε κόρνερ ο Τσιάρας.
23΄ Φάουλ του Νάκου η μπάλα πέρασε άουτ.
29΄ Σέντρα του Καβαλιέρη κεφαλιά του Βαγγέλη Βασιλάρη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
32΄ Πάσα του Βαγγέλη Σεραφίγγου στο Νάκο που από καλή θέση σούταρε άουτ.
36΄ Σουτ του Φράγκου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
43΄ Πάσα του Νούλα στο Γκάτση που κάνει ψηλοκρεμαστό πλασέ και διώχνει πάνω στη γραμμή ο Ψηλός.
44΄ Σουτ του Κολοβάκη η μπάλα φεύγει άουτ.
48΄ Σουτ του Τσίμπιτση η μπάλα έφυγε άουτ.
49΄ Γκολ. Πάσα του Γιάννη Σεραφίγγου στο Φράγκο που με σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 0.
53΄ Σέντρα του Κολοβάκη από αριστερά ο Γιάννης Σεραφίγγος από κοντά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά.
57΄ Γύρισμα του Καβαλιέρη στο Γιάννη Σεραφίγγο που από καλή θέση δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
60΄ Ο Βαγγέλης Σεραφίγγος πασάρει στο Νάκο που από καλή θέση σουτάρει ελάχιστα άουτ.
63΄ Σουτ του Βαγγέλη Βασιλάρη η μπάλα έφυγε άουτ.
65΄ Πάσα του Τζουλιάνο Μούτσα στο Γαβρίνα που με προσποίηση αποφεύγει δύο αντιπάλους και σουτάρει για να διώξει ο Δουλιώτης.
66΄ Γκολ. Ατομική ενέργεια του Βαγγέλη Βασιλάρη που κάνει φαλτσαριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 0.
77΄ Γκολ. Φάουλ του Φράγκου ο Θεοδωρίδης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3 – 0.
79΄ Πάσα του Τζουλιάνο στο Μεταξούλη που κάνει ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
80΄ Πάσα του Βαγγέλη Σεραφίγγου στο Χαλαζιά που προλαβαίνει το Δουλιώτη, αλλά με προβολή στέλνει τη μπάλα άουτ.
83΄ Σουτ του Μεταξούλη απέκρουσε ο Δουλιώτης.
86΄ Σουτ του Βαγγέλη Σεραφίγγου η μπάλα έφυγε άουτ.
90΄ Πάσα του Χαλαζιά στο Βαγγέλη Σεραφίγγο που με προσποίηση περνάει τον αντίπαλό του και σουτάρει άουτ.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Χρήστος Καραπίτσος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης (61΄ λ.τ. Βαλτογιάννης), Μπαλαμπάνης, Μανθόπουλος, Νούλας (46΄ Θεοδωρίδης), Βασιλάρης Ε. (83΄ Ματσίγκας), Τσίμπιτσης, Σεραφίγγος Ι. (78΄ Καντάνης), Γκάτσης, Φράγκος.

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ασπρογέρακας): Τσιάρας, Βασιλάρης Ι., Δρακάς, Μακρής, Ψηλός, Σαμψώνας (75΄ Χαλαζιάς), Σεραφίγγος Ε., Φραγκούλης, Γαβρίνας (80΄ Αυγέρης), Νάκος (71΄ Μεταξούλης), Τζουλιάνο Μούτσα (80΄ Κορομηλάς).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...