Πίτερ Παν: Δείτε το sneak peak της νέας ταινίας

Πίτερ Παν: Δείτε το sneak peak της νέας ταινίας
Προσφέροντας μια φρέσκια ματιά στο origin των κλασικών χαρακτήρων που δημιουργήθηκαν από τον Τζ. Μ. Μπάρι, η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός ορφανού αγοριού που θα παρασυρθεί στη μαγική Χώρα του Ποτέ. 
Εκεί θα γνωρίσει τη σημασία της διασκέδασης αλλά και του κινδύνου και τελικά θα ανακαλύψει το πεπρωμένο του – για να γίνει ο ήρωας που θα μείνει για πάντα γνωστός ως Πίτερ Παν.          
Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο υποψήφιος για Όσκαρ Χιου Τζάκμαν («Les Misérables») ως ο Μαυρογένης, ο Γκάρετ Χέντλαντ(«Inside Llewyn Davis») ως ο Χουκ, η υποψήφια για Όσκαρ Ρούνεϊ Μάρα («The Girl With the Dragon Tattoo») ως η Τάιγκερ Λίλυ, ο Αντίλ Ακτάρ («The Dictator») ως ο Σμι, η Αμάντα Σέιφριντ («Les Miserables»), στο ρόλο της Μέρι και ο πρωτοεμφανιζόμενοςΛίβαϊ Μίλερ ως ο Πίτερ. Στην σκηνοθεσία συναντούμε τον Τζό Ράιτ, σκηνοθέτη των ταινιών «Εξιλέωση» και «Άννα Καρένινα».

Νέος (Peter) “Pan” να κουβαλά επαναστάσεις, “πειραγμένος” Χιού Τζάκμαν να τραγουδά Nirvana, ιπτάμενα καράβια να στροβιλίζονται σαν τα φουστάνια στην “Άννα Καρένινα”: ο Τζο Ράιτ (“Εξιλέωση”, “Χάνα”) αφηγείται την απαρχή μιας παλιάς ιστορίας που προφανώς έχει ταξιδέψει κι αυτή στη Χώρα του Ποτέ. Είδαμε υλικό από την πολυαναμενόμενη περιπέτεια φαντασίας και σε πρώτη φάση, με όλη την επιφύλαξη για τη συνολική εμπειρία, φαινόταν εντυπωσιακό.
Ο πρωτοεμφανιζόμενος Λίβαϊ Μίλερ συνδυάζει το χαριτωμένο με το τσαχπίνικο, ο Χιου Τζάκμαν, ο Γκάρετ Χέντλαντ και η Ρούνι Μάρα φαίνεται να το διασκεδάζουν τρομερά, και η ιστορία φαίνεται να έχει μπολιαστεί με αρκετά νέα στοιχεία που την ανανεώνουν, κρατώντας όμως την αθωότητα και την φαντασία στα σωστά μέρη. Περισσότερες λεπτομέρεις στις 24 Δεκεμβρίου, όποτε και κυκλοφορεί ο “Pan” στις αίθουσες.

Η ταινία «Παν» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Δεκεμβρίου, σε 2D, 3D και μεταγλωττισμένη από την Tanweer.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...