“Παζάρι στα καταστήματα της Ναυπάκτου”

Σύμφωνα με ανακοίνωση-προτροπή προς τους συναδέλφους επαγγελματίες της Ναυπάκτου,ο εμπορικός σύλλογος Ναυπάκτου καλεί όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες να ανοίξουν τα καταστήματά τους το Σάββατο 25 Οκτωβρίου,από τις 18.00 – 22.00.

Το σκεπτικό της απόφασης αυτής σύμφωνα με τον σύλλογο είναι ότι αυτό το Σαββατοκύριακο στη Ναύπακτο λόγω της αργίας της 28ης  Οκτωβρίου και των παζαριών θα υπάρξει μεγάλη προσέλευση επισκεπτών.

Πιστεύουμε συνεχίζει η ανακοίνωση ότι όταν υπάρχουν πολλοί επισκέπτες στην πόλη,πρέπει στοχευμένα να επιλέγουμε να είναι ανοιχτή η αγορά πέραν του συμβατικού χρόνου.

Η εμπειρία του καλοκαιριού που το Σάββατο 9 Αυγούστου άνοιξαν τα καταστήματα,έδειξε ότι και οι καταναλωτές ευχαριστήθηκαν,τα καταστήματα πραγματοποίησαν ικανοποιητικό τζίρο και η πόλη έδειξε ζωντανή και φιλόξενη στους επισκέπτες.

Τα παζάρια είναι παραδοσιακά εδώ και 100 χρόνια,γιορτή του εμπορίου για την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και της Δωρίδας.Δεν μπορεί λοιπόν να απουσιάζουμε απ’ όλη τη γιορτή.

Καλούμε(τελειώνει η ανακοίνωση), τους καταναλωτές,να έρθουν και να “παζαρέψουν” στα καταστήματά μας και να βγουν κερδισμένοι τόσο από την ποιότητα και τις τιμές,όσο και από την εγγύηση που δεν παρέχουν οι διερχόμενοι έμποροι.

Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου άλλωστε είναι και εκπτωτική περίοδος.

Τέλος την Κυριακή 2/11/2014 με βάση την πάγια απόφαση όλων των εμπορικών συλλόγων της περιφέρειας Δυτ.Ελλάδας τα καταστήματα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...