Παλικαρίσια άνοδος στην Γ΄ Εθνική για τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου!

Την άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία πανηγυρίζουν στο Καναλάκι, καθώς ο ΠΑΣ Αχέρων με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο των μπαράζ, είναι και μαθηματικά στη τρίτη κατηγορία της χώρας! Οι παίκτες του Νίκου Βέκιου επικράτησαν με 2-0 στο Κομπότι του Σκουφά και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕ Μεσολογγίου στο Ευπάλιο (1-0 με γκολ στο 92΄), βρέθηκαν στην Γ΄ Εθνική κατηγορία!

Οι πρωταθλητές του 8ου ομίλου μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και στο 4΄ είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους στον αγώνα, όταν ο Τζίμας εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 13΄ η ομάδα του Καναλακίου έφτασε στο 0-1, με τον Νταή να εκτελεί κόρνερ και τον έμπειρο Μήτση με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Παπαχρήστου. Ο Σκουφάς μετά το γκολ που δέχτηκε προσπάθησε να αντιδράσει και στο 19΄ είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία, αφού το σουτ του Γ. Νταλάκα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Καραπιπέρη. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή. Στο 30΄ το σουτ του Λουκούμη των φιλοξενούμενων πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Κυριάκη δύο λεπτά αργότερα. Στο 34΄ η ομάδα του Νίκου Βέκιο κέρδισε πέναλτι, όταν ο Βασιλείου ανατράπηκε από τον Καψάλη. Ο Νταής ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ήταν εύστοχος, για να διπλασιάσει τα τέρματα του Αχέροντα. Τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος στο 38΄, όταν ο Μπάκας έβγαλε ωραία την σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Σιώρου πέρασε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον Σκουφά Κομποτίου να έχει μια ελαφρά υπεροχή και κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 57΄ ο Γ. Νταλάκας με ωραία κάθετη πάσα έβγαλε τον Μήτσιο σε θέση τετ α τετ, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Καραπιπέρης είπε όχι, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους στους αγώνες μπαράζ. Από εκείνο το λεπτό και μετά δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το μυαλό τους στο Ευπάλιο. Στο 85΄ ο Καπέλος έκανε το σουτ, αλλά ο Καραπιπέρης μπλόκαρε την μπάλα, κρατώντας το τελικό 0-2. Λίγα λεπτά αργότερα ο αγώνας έληγε και παράλληλα το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Αχέροντα μάθαιναν το γκολ στο Ευπάλιο, ξεσπώντας σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Διαιτητής: Μπλούνας Ιωάννης (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Δοσκόρης Χρήστος-Καραγιάννης Στυλιανός (Φθιώτιδας)

Σκουφάς Κομποτίου (Γιώργος Γιάννος): Παπαχρήστος, Τσιγαρίδας, Καψάλης, Τσόλκας, Τσιφλίδης, Νάσιος (43΄ Τσούμαλης), Κυριάκης (61΄ Καπέλος), Νταλάκας Α., Μήτσιος, Νταλάκας Γ., Τσίρος (67΄ Αντωνίου).

Αχέρων Καναλακίου (Νίκος Βέκιος): Καραπιπέρης, Κώστας, Νόνας, Μπάκας, Μήτσης, Τσουγκάρης (68΄ Τζίμας Θ.), Νταής (80΄ Παππάς), Τζίμας Ι., Σιώρος, Λουκούμης, Βασιλείου (88΄ Μιρτάι).

Πηγη: sportnow.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...