Παναθηναϊκός: Ο Ουζουνίδης προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και η ΠΑΕ συναντάται με τους πιστωτές

Παναθηναϊκός: Ο Ουζουνίδης προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και η ΠΑΕ συναντάται με τους πιστωτές

Μπορεί τα προβλήματα του τριφυλλιού να είναι γνωστά και μεγάλα, αλλά είναι δεδομένο ότι κάτι δεν πάει καλά και αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα για τον Παναθηναϊκό. 

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει παρατηρήσει κάποια πράγματα που τον έχουν ενοχλήσει και δεν θα τα αφήσει να περάσουν στο ντούκου. Ένα από τα παράπονα αφορά τη στάση κάποιων παικτών, που επικαλούνται θέματα τραυματισμών για να μην παίξουν ενώ είναι ιατρικά έτοιμοι, ενώ υπάρχουν και αυτοί που τελευταία δεν δίνουν το 100%… 

Ο Ουζουνίδης θα διαχειριζόταν διαφορετικά την κρίση, καθώς αν υπήρχε πίσω του μια κανονική διοίκηση θεωρείται δεδομένο ότι θα έθετε κάποιους παίκτες εκτός ομάδας, όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει για ευνόητους λόγους. 
Έτσι, ο τεχνικός του τριφυλλιού που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο αυτή την εικόνα αναμένεται να ξεκινήσει τετ α τετ με όλους τους παίκτες του και θα προσπαθήσει να τους αφυπνίσει με αυτόν το κύκλο συζητήσεων. 

Την ίδια ώρα, για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απευθύνθηκε με επιστολή της στους πιστωτές της. Σε αυτή αφού τους ευχαριστεί για την υπομονή που δείχνουν, τους καλεί σε διπλό ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, στις 13 Δεκεμβρίου στη Ζυρίχη και δύο μέρες μετά στην Αθήνα, για να συζητήσουν τα περί των οφειλών απέναντί τους και να ζητήσει τη συμβολή τους ώστε να επιβιώσει οικονομικά η ΠΑΕ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/312416-Panathenaikos-O-Oyzoynides-prospathei-na-mazepsei-ta-asymmazeyta-kai-e-PAE-synantatai-me-toys-pistotes ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...