Παναιτωλικός vs Παναθηναϊκός – τελευταία νέα

Είναι το παιχνίδι της αγωνιστικής! Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν αύριο τα ξίφη τους στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η συγκεκριμένη αναμέτρηση.  Ολοκλήρωσαν τη προετοιμασία τους και οι δύο ομάδες και ανακοινώθηκαν οι δύο αποστολές.

Με πρωινή προπόνηση ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του ενόψει Παναθηναϊκού και ανακοινώθηκε η 19μελής αποστολή. Απουσιάζουν απ’αυτή οι Παπάζογλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης και Καμαβουάκα.
Αναλυτικά : Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Λεντέσμα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Απ’την άλλη πολλές και σημαντικές οι απουσίες για τον Αντρέα Στραματσόνι με Λέτο και Σάμπα να μένουν εκτός αποστολής, αλλά τους Χούλτ και Βιγιαφάνιες να ταξιδεύουν τελικά στο Αγρίνιο, με τον δεύτερο να είναι σε καλύτερη κατάσταση και ίσως αγωνιστεί έστω ως αλλαγή απέναντι στην παλιά του ομάδα.
Μπουμάλ , Τελάντερ , Κοτσόλης, Π.Βλαχοδήμος και Χουχούμης είναι επίσης παίκτες που δε μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά οι 20 του Στραματσόνι : Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Mέστο, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Ρέις, Λεντέσμα, Ρινάλντι.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε σήμερα από νωρίς το πρωί στο γήπεδο του Παναιτωλικού για να προμηθευτεί εισιτήρια απ’τα εκδοτήρια του γηπέδου. Yπάρχει και αύριο διάθεση των εισιτηρίων απ΄τις 12μμ μέχρι και την ώρα έναρξης του παιχνιδιού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα φτάσει το βράδυ στο Αγρίνιο όπου θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο, εκεί όπου θα υπάρξει και υποδοχή από μερίδα φιλάθλων του τριφυλλιού, κυρίως φίλοι της ομάδας απ’την πόλη του Αγρινίου.

Ο αγώνας ξεκινάει αύριο στις 8.30 και διαιτητής έχει οριστεί ο Θεσπρωτός Γιώργος Κομίνης.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...