Πανιώνιος: «Δένει» τον Κόρμπο, θέλει τον… Έλληνα Μπαζέλιουκ, δίνει Χατζισαφί

Πανιώνιος: «Δένει» τον Κόρμπο, θέλει τον… Έλληνα Μπαζέλιουκ, δίνει Χατζισαφί

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο και όπως θα συμβεί στις περισσότερες ομάδες, έτσι και στον Πανιώνιο θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό.

Στον Πανιώνιο αναμένεται να συνεχίσει για άλλα δύο χρόνια ο Παναγιώτης Κόρμπος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχει επέλθει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Κόρμπος και Πανιώνιος βρίσκονταν σε συζητήσεις τους τελευταίους μήνες, καθώς το συμβόλαιο του αρχηγού των «κυανέρυθρων» λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Εκτός από τον Κόρμπο, πάντως, μέσα στο επόμενο διάστημα οι «κυανέρυθροι» αναμένεται να ανοίξουν συζητήσεις με όλους τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στο τέλος της σεζόν.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα από τη Ρωσία συνδέει τον Πανιώνιο με την περίπτωση του επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κονσταντίν Μπαζέλιουκ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ανζί.

Ο 24χρονος Ρώσος επιθετικός, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Πορτογαλία με την Εστορίλ, μετράει έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει σημειώσει κάποιο γκολ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ρώσοι, ο Πανιώνιος εξετάζει την περίπτωσή του και μάλιστα τονίζουν ότι ενδέχεται να πάρει και ελληνικό διαβατήριο καθώς η μητέρα του κατάγεται από τον Πόντο.

Ο Μπαζέλιουκ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν τόσο με την Εθνική Νέων όσο και με την Εθνική ελπίδων της Ρωσίας, ενώ το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στο θέμα του Χατζισαφί όπως υποστήριξε ο ίδιος. Ο Χατζισαφί μίλησε σε Μέσο του Ιράν για τον Πανιώνιο, το μέλλον του, αλλά και το ποστάρισμα που φέρεται να έκανε σχετικά με τον Μασούντ και την ΑΕΚ.

Ο άσος του Πανιώνιου διέψευσε το τελευταίο, ενώ άφησε τα πάντα ανοικτά αναφορικά με το μέλλον του, τονίζοντας ότι είναι ικανοποιημένος στην ομάδα, αλλά αν έρθει κάποια πρόταση που γίνει αποδεκτή, τότε ίσως υπάρξουν εξελίξεις μέσα στον Ιανουάριο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ποστάρισμα με τις «κίτρινες καρδιές»: «Δεν έκανε κάποια δημοσίευση για να υποστηρίξω τον Μασούντ ή κάποιον άλλον παίκτη. Αυτά τα λένε τα ελληνικά ΜΜΕ που θέλουν να μου προκαλέσουν πρόβλημα. Αλλά θα βρω ποιος έχει πρόβλημα μαζί μου και γιατί».
 
Για το αν προκλήθηκε πρόβλημα λόγω αυτού και αν διαταράχθηκαν οι σχέσεις του με τους φίλους του Πανιώνιου: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους ή με το κλαμπ. Με υποστηρίζουν. Δεν είμαι προδότης και δεν έχω προδώσει τον Πανιώνιο. Νομίζω πως κάποιοι ήθελαν να διαταραχθούν οι σχέσεις μου με τον κόσμο και την ομάδα και για αυτό τα έγραψαν. Όμως δεν τα κατάφεραν και δεν συνέβη κάτι τέτοιο» 
 
Για το τι σημαίνουν οι καρδιές: «Είναι για το πρωτάθλημα της Σεπαχάν και για τον στρατό. Δεν είχαν καμία σχέση για την ΑΕΚ και τον Μασούντ. Ημουν έκπληκτος που είπαν πως ο Χατζισαφί το έγραψε και το έσβησε μετά. Αν δείτε τα ποσταρίσματα που κάνω είναι πάντα με μπλε και κόκκινες καρδιές, λόγω των χρωμάτων που έχει ο Πανιώνιος». 
 
Για τον Πανιώνιο: «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα και το τεχνικό επιτελείο. Και από όλους τους συμπαίκτες μου. Σε μερικά ματς σταθήκαμε άτυχοι».
 
Για το ενδιαφέρον που ακούγεται ότι υπάρχει από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Συγκαταλέγονται στις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Έχω συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με τον Πανιώνιο και θα δούμε τι μπορεί να συμβεί. Πάντα όμως σε συνεργασία με τον Πανιώνιο. Αν υπάρξει κάποια πρόταση και γίνει αποδεκτή, ίσως έχουμε εξελίξεις».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/313912-Panionios-Denei-ton-Kormpo-thelei-ton-Ellena-Mpazelioyk-dinei-CHatzisaphi ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...